ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου, ( ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ). Συνεχίζονται οι εγγραφές, μέχρι και την Παρασκευή 18/12/15, για τα σεμινάρια που θα υλοποιήσει το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου. Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι να δοθεί η δυνατότητα σε, ανέργους, εργαζόμενους νέους και όχι μόνο να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Εφόσον είναι επαρκής ο αριθμός των συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν με τη νέα χρονιά - και αφού γίνει ενημερωτική συνάντηση πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων -, τα κάτωθι εργαστήρια:


1. Κοπτική Ραπτική: εφαρμογές πατρόν ραπτικής και τεχνικών μεταποίησης ρούχων.
2. Κοσμήματος: τεχνικές κατασκευής κοσμήματος
a. Faux Bijoux από ευτελή ή ανακυκλώσιμα υλικά
3. Κεραμικής: δημιουργία κεραμικών αντικειμένων με διάφορες τεχνικές
4. Χειροτεχνίας- Κατασκευών – Αντικειμένων: τεχνικές επεξεργασίας Νημάτων και Φέλτ
5. Συντήρησης Εικόνας
6. Συντήρησης Τοιχογραφίας
7. Εικαστικών Τεχνών: δημιουργία Σκίτσου, Γλυπτού και Κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά με διάφορες τεχνικές
8. Φωτογραφίας – Σκοτεινού Θαλάμου με εφαρμογές
9. Ηλεκτρονικών Υπολογιστών : χειρισμός Η/Υ από απλούς χρήστες, γνωριμία με το Word, Excel, Διαδίκτυο.
10. Οινολογίας – Κρασιού, ( ερασιτεχνική παραγωγική διαδικασία)
11. Μελισσοκομίας και Μελιού, (παραγωγή και τυποποίηση)
12. Σχεδιασμού, με πρόγραμμα AUTOCAD (για άτομα που έχουν ήδη γνώση
των σημείων προηγουμένων κύκλων)
13. Μεθοδολογίας της Έρευνας και Στατιστική Ανάλυση με χρήση SPSS ( απευθύνεται σε φοιτητές ΤΕΙ-ΑΕΙ, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, ερευνητές όλων των ειδικοτήτων και επιστημονικών πεδίων, στελέχη εκπαίδευσης, αναλυτές στατιστικών δεδομένων, σε επαγγελματίες και επιστήμονες θεωρητικών και κοινωνικών σπουδών οι οποίοι επιθυμούν να προσαρμόσουν ερευνητικά εργαλεία στον σχεδιασμό ποσοτικών μελετών, να ερμηνεύουν σύνολα δεδομένων και να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες και σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την κατανόηση ερευνητικών στοιχείων που αφορούν τον κλάδο τους, να εισάγουν επιστημονικά κριτήρια στη λήψη των αποφάσεων και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας).

 


Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο του Ι.Ι.Ε.Κ., Ρήγα Φεραίου 1 και Χείρωνος, σε δίμηνους 'κύκλους' των 24 ωρών ( 3ωρο ή 4ωρο μάθημα ανά εβδομάδα).


Το κόστος του κάθε 'κύκλου' κυμαίνεται από 40,00 έως 60,00 € ανάλογα με τα υλικά των εργαστηρίων.


Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου και οι υπάλληλοι της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα σεμινάρια με 50% έκπτωση στο συνολικό κόστος.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο τηλέφωνο 24210 56446, στην ιστοσελίδα www.diek.gr., όπως επίσης και στα γραφεία της σχολής, όπου γίνονται καθημερινά και οι Εγγραφές από 10:00π.μ. – 15:00μ.μ.

 

proypoth eggrafeis

Άρθρα ΔΙΕΚ