Κέντρο Κοινότητας Βόλου & Παραρτήματα Ρομά


Αρ. ΟΠΣ ΠΡΑΞΗΣ: 5008211

image.png                    CommunityCentresLogo CMYK  TABELA KENTRO ROMA   TABELA KENTRO ROMA
Περιφέρεια Θεσσαλίας -ΕΥΔΕΠ    Κέντρο Κοινότητας  Αλιβέρι Αγ. Παρασκευή

ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου

Εγκαινιάσθηκε και επίσημα την Παρασκευή 13 Απρίλη 2018, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βόλου που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020. Το Κεντρο Κοινότητας διασφαλίζει για 3 χρόνια 11 θέσεις απασχόλησης και φιλοδοξεί να εξυπηρετήσει -μαζί με τα 2 παραρτήματά τους

Περισσότερα...

Στα πλαίσια υλοποίησης της συγχρματοδοτούμενης Πράξης "Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου & Παραρτήματα Ρομά", οι φορείς υλοποίησης πραγματοποιούν ετήσιο απολογισμό της κίνησης των ωφελουμένων και των πράξεων υποστήριξης.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε τη Παρασκευή 25 Μάη 2018 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Άνοιξη, η εποχή που μας αρέσει να ταξιδεύουμε" που υλοποίησε το Κέντρο Ρομά Αλιβερίου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Βόλου.

Περισσότερα...

Εκδόθηκε το βασικό ενημερωτικό μας υλικό για το Κέντρο Κοινότητας και τα Παραρτήματα Ρομά. Μπορείτε να τα δείτε και να τα κατεβάσετε από εδώ.

Περισσότερα...

Τη Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 το Κέντρο Ρομά Αλιβερίου της κοινωφελούς επιχείρησης ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του δήμου Βόλου συμμετείχε στο δημιουργικό, διαπολιτισμικό εργαστήρι για παιδιά "ένας Βόλος όλος χρώμα" του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού,το Κέντρο Στήριξης Ρομά Αλιβερίου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ πραγματοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΄΄Άνοιξη, η εποχή που μας αρέσει να ταξιδεύουμε" στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Περισσότερα...

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας

Άρθρα Κ.Ε.Α.