08
Τετ, Φεβ
19 Νέα Άρθρα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του υπνωτηρίου 24210 91760 όλο το 24ωρο και στο 24210 91614 από τις 8:00 πμ μέχρι 6:00 μμ

Το υπνωτήριο θα λειτουργεί όλο το 24ωρο στο Κοινωνικό Κέντρο Αγίων Αναργύρων (Μπότσαρη με Αραχώβης 1) - καθημερινά.

Περισσότερα εδώ

Συνάντηση δικτύωσης με το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ

Γραφειο Διευκολυνσης, ενδυναμωσης και τεκμηριωσης της απασχολησης (Job Center)
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Job Center, συνάντηση δικτύωσης μεταξύ της Συντονίστριας και Κοινωνικής Λειτουργού κα Μαρκέλλα Βαλσάμη, της Ευθαλίας Γεωργίου Κοινωνικής Λειτουργού της Δομής  της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, με την κα Ιωάννα Ζαγοριανού, Κοινωνικής Λειτουργού και Ελευθερία Tαχούλα -Κοινωνιολόγου ,στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου του ΟΚΑΝΑ στον Βόλο. 

Πιο συγκεκριμένα, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με γνώμονα την ανοιχτή και ειλικρινή διάθεση για μελλοντική συνεργασία  μέσω της διασύνδεσης και συνέργειας υπηρεσιών.

Αρχικός στόχος της συνάντησης, ήταν η αλληλοενημέρωση για τις παροχές υπηρεσιών των δύο δομών.  Με στοχευμένη και οριοθετημένη θεματολογία αναπτύχθηκε το μοντέλο παρέμβασης της Δομής του Job Center που εστιάζει στην επικέντρωση σε λύσεις (Solution-focused) με απώτερο στόχο την απασχολησιμότητα των συμπολιτών/συμπολίτισσών μας στο δρόμο για τη σύνδεση/επανασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Ταυτόχρονα, τα στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου περιέγραψαν τη διεπιστημονικότητα της ομάδας στην παροχή πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης. 

Επιπλέον, συζητήθηκαν τα εξής σημεία:

  • Δυνατότητα και τρόπος παραπομπής ανέργου πληθυσμού που δύναται και θέλει να εργαστεί.
  • Διενέργεια επαγγελματικού προσανατολισμού 
  • Διερεύνηση συνέργειας μέσω διεξαγωγής κοινοτικών δράσεων για την ένταξη στην αγορά εργασίας 

Εν κατακλείδι, δόθηκε αμφίδρομο ενημερωτικό υλικό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα απαιτούμενα στοιχεία επικοινωνίας.


Ημερομηνία:

       04/11/2022

Tόπος Διεξαγωγής:
  • JOB CENTER, Λαχανά 5, Παλαιά Βόλος

Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ
  • Ιωάννα Ζαγοριανού, Κοινωνικής Λειτουργού
  • Ελευθερία Tαχούλα -Κοινωνιολόγου
Συμμετείχαν από το Job Center της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ
  • Μαρκέλλα Βαλσάμη, Κοινωνική Λειτουργός

  • Θάλια Γεωργίου, Κοινωνική Λειτουργός

 

     

Για περισσότερες πληροφορίες:

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5091685, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121