Επίσκεψη των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Βόλου στην έκθεση κινέζικης όπερας

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών τους δράσεων, οι ωφελούμενοι μαζί με τους εργαζομένους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ επισκέφθηκαν την έκθεση κοστουμιών Κινεζικής Όπερας το πρωί της Δευτέρας 04-03-2019 στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Στην συνέχεια, απόλαυσαν έναν υπέροχο ανοιξιάτικο περίπατο και αναψυκτικό σε καφετέρια μέσα στον χώρο του παλαιού πλινθοκεραμοποιείου.

Έκθεση κοστουμιών κινέζικης όπερας στου Τσαλαπάτα


Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Βόλου (ΚΔΑΠμεΑ Βόλου) της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε. και την Ελλάδα στo πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. Τελικός ανάδοχος του έργου είναι η Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Παρέχεται δημιουργική απασχόληση μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης του λόγου, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής. Επίσης παρέχονται υποστηρικτικές υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους και το οικογενειακό τους περιβάλλον. Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται γίνονται με την καθοδήγηση και την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού.

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Στήριξη Τρίτης Ηλικίας