Εργαλεια

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Κάτω Λεχωνίων ( Αρτέμιδας) της ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα πραγματοποιήσει όπως κάθε χρόνο, χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις δραστηριότητές του. Η εκδήλωση με τίτλο «Χριστούγεννα στο δάσος» θα γίνει στο χώρο του ΚΔΑΠ το απόγευμα της Πέμπτης 20/12/2018, στις 7.00μμ
 
Τα ζώα που ζουν στο δάσος γιορτάζουν κι αυτά τα Χριστούγεννα όπως εμείς, μόνο που η  ζωή τους είναι δύσκολη μέσα στα χιόνια και την παγωνιά. Κι όμως το μήνυμα των Χριστουγέννων της αγάπης και προσφοράς  βρίσκεται  ακόμα κι εκεί, μέσα στις μικρές φωλίτσες και κάτω απ τα χιονισμένα έλατα.


Εκεί θα ταξιδέψουμε με τα παιδιά μέσα από την ιστορία της Γέννησης ως την καρδιά του χιονισμένου δάσους. Με παιχνίδια, τραγούδια, θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, κάλαντα και κατασκευή χριστουγεννιάτικου στολιδιού με υλικά από το δάσος θα περάσουμε όμορφες γιορτινές στιγμές.


Το Κ.Δ.Α.Π. Κάτω Λεχωνίων είναι συγχρηματοδοτούμενη δομή από την Ε.Ε. και την Ελλάδα, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Τηλέφωνο επικοινωνίας 24280 94000.

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης