28
Τρι, Μαρ

Υποέργο Ι: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ν.Μαγνησίας συνάντηση δικτύωσης μεταξύ των ψυχολόγων του Κέντρου Κοινότητας της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, κας Ζήση Αντιγόνης και κου Τσουκάλη Δημήτρη και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας κου Πολύζου Γεώργιου.

Στόχος της συνάντησης ήταν η  ενημέρωση και πληροφόρηση του κου Πολύζου για την διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρο Κοινότητας της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, με την λειτουργία γραφείου για την συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και οικογενειών.

Συζητήθηκε εκτενέστερα η ολιστική στήριξη που παρέχεται μέσω του Κέντρου Κοινότητας στους πολίτες, στα πλαίσια του οποίου οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους και τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας με προσανατολισμό το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού.  

Τέλος, διανεμήθηκε, έντυπο ενημερωτικό υλικό απο τα στελέχη του Κέντρου.

 2023 02 15 KK NEAP Orphanage 1

 

Παράλληλα, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκεστον χώρο των Δικαστηρίων Βόλου συνάντηση δικτύωσης μεταξύ των ψυχολόγων του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βόλου, κας Ζήση Αντιγόνης και κου Τσουκάλη Δημήτρη και της Προισταμένης Αυτοτελούς Γραφείου Επιμελητών Ανηλίκων Εισαγγελίας Βόλου κας Κουκολέτσου Αγγελικής.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Βασικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η αμφίδρομη ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τόσο του Κέντρου Κοινότητας, όσο και του Γραφείου Επμελητών Ανηλίκων. Προσδιορίστηκε το πλαίσιο εργασίας των ψυχολόγων που διευρύνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου με εστίαση στο παιδί και την οικογένεια του και το πλαίσιο των παραπομπών, ενώ ταυτόχρονα διερευνήθηκαν τρόποι μελλοντικής συνεργασίας.

Τέλος, δόθηκε έμφαση κι εδώ, στην δυνατότητα της ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξης για όλους τους πολίτες με προτεραιότητα στους ευάλωτους κοινωνικά και οικονομικά και διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας.


Η Πράξη " Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου" με αρ. ΟΠΣ 5002811, χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 με πόρους του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην 5η χρηματοδοτική περίοδο ΕΣΠΑ 2014-2020.


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας