Ο κύριος σκοπός της δράσης του Περπατήματος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για το πρόβλημα της εμπορίας ανθρώπων ("trafficking"). Οι δράσεις που έλαβαν χώρα από τις Συνδιοργανώτριες Κοινωνικές Δομές της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ήταν οι εξής: Στις 14/10/2022 πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με κύριες συμμετέχοντες τις Συντονίστριες του Job Center κα Βαλσάμη Μαρκέλλα και του Κέντρου Κοινότητας κα Καρτσιδήμα Σταυρούλα οι οποίες εκπροσώπησαν τη συνδιοργάνωση μέσω συνεντεύξεων τύπου σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε και δικτύωση με τον Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος κο Νίκο Βαραλή για προώθηση μελλοντικών δράσεων των Κοινωνικών Δομών. Συγχρόνως, προέβησαν σε ποικίλες δημοσιεύσεις σχετικής αρθρογραφίας.

Αλλα Βιντεο

Ιntro με βασικές πληροφορίες για τη νέα κοινωνική δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ για την Απασχόληση, του JOB CENTER.

20 Οκτ 2022 Στο πλαίσιο των δράσεων της Πανευρωπαϊκής Ημέρας για την καταπολέμηση του ανθρώπινου εμπορίου οι Δομές Job Center και Κέντρο Κοινότητας της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, συνδιοργάνωσαν το Διεθνές Περπάτημα για την Ελευθερία της ΜΚΟ Α21 στην πόλη του Βόλου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ-ΝΠΔΔ)-Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας.

Μια ταινία για την παιδική φιλανθρωπική οργάνωση Childline που δείχνει ότι κανείς δεν είναι φυσιολογικός και ότι όσο περίεργα κι αν νιώθεις μέσα σου δεν είσαι μόνος.