Ένα animation για τη δυσκολία του να είναι κανείς παιδί, να μεγαλώνει και να καταπιέζει τον πραγματικό του εαυτό, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στις κοινωνικές επιταγές και την ομοιομορφία που επιβάλουν τα σχολικά περιβάλλοντα. 

«Όσο παράξενος και να νιώθεις, δεν είσαι μόνος». Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που διαπνέει αυτό το υπέροχο ταινιάκι μικρού μήκους το οποίο δημιουργήθηκε από την οργάνωση Childline. H αποστολή της είναι να προστατεύσει τα παιδιά από το μπούλινγκ, την κακοποίηση και τις αγχώδεις διαταραχές. 

Το ταινιάκι αποτυπώνει τη δυσκολία του να αισθάνεται κανείς διαφορετικός και την ομορφιά του να αποκαλύπτεται ο αληθινός μας εαυτός. 


Σκηνοθέτης: Catherine Prowse - Σχεδιαστές: Tim Allen & Tobias Fouracre - Soundtrack: Radiohead


 

Αλλα Βιντεο

Εκδήλωση μέσω συνεργασίας του Job Center Βόλου και της εταιρίας Del Monte με έδρα της Λάρισα για την κάλυψη κενών εποχιακών θέσεων της εταιρίας

Ιntro με βασικές πληροφορίες για τη νέα κοινωνική δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ για την Απασχόληση, του JOB CENTER.

20 Οκτ 2022 Στο πλαίσιο των δράσεων της Πανευρωπαϊκής Ημέρας για την καταπολέμηση του ανθρώπινου εμπορίου οι Δομές Job Center και Κέντρο Κοινότητας της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, συνδιοργάνωσαν το Διεθνές Περπάτημα για την Ελευθερία της ΜΚΟ Α21 στην πόλη του Βόλου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ-ΝΠΔΔ)-Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας.

Μια ταινία για την παιδική φιλανθρωπική οργάνωση Childline που δείχνει ότι κανείς δεν είναι φυσιολογικός και ότι όσο περίεργα κι αν νιώθεις μέσα σου δεν είσαι μόνος.