ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΡΓΩΝ

Grid List

Ταυτόχρονα με την μαθησιακή ανάπτυξη των παιδιών όλοι οι γονείς αναζητούν και τη δημιουργική απασχόληση μετά το σχολείο. Συχνά, ακούμε τον όρο «δημιουργική απασχόληση», αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε πλήρως την έννοιά του. Όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΔΣ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, κα Χάλαρη Σοφία, οι ειδικοί δίνουν ως ορισμό την ενεργή και αμέριστη συμμετοχή  του παιδιού στην εμπειρική μάθηση, τη διασκέδαση και την κοινωνικοποίηση μέσα από πνευματικές και σωματικές δραστηριότητες που ωφελούν το παιδί ολιστικά.

Σε ανάρτηση της η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε ότι τα οριστικά αποτελέσματα δικαιούχων του προγράμματος προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών περιόδου 2022-23 θα ανακοινωθούν στις 31/8/2022 μετά το μεσημέρικαι όχι στις 30/8/2022, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος την 1/9/2022, ημέρα Πέμπτη από τις 7:00πμ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        Το καθιερωμένο “Summer Goodbye Party”  για τη λήξη του θερινού προγράμματος  δημιουργικής απασχόλησης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 για τα παιδιά από τις παιδαγωγούς-εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        Το Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας επισκέφθηκαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            Το Μουσείο της πόλης του Βόλου επισκέφτηκαν την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, επισκέφθηκαν το Μουσείο της πόλης του Βόλου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        Το Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου (Κ.Ι.Σ.), επισκέφθηκαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού σταθμού ολοκληρωμένης φροντίδας, της Κεκπα-Διεκ. Τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν στο αυτοσχέδιο Λούνα-Παρκ που στήθηκε στον χώρο του σχολείου, με χαρούμενη μουσική, ποικίλα δρώμενα και πολύ κέφι. Η γιορτή έκλεισε με διάφορα κεράσματα και πολλές ευχές για καλό Καλοκαίρι.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ        Σας προσκαλούμε στην Μουσικοθεατρική παράσταση "Δον Κιχώτης" από τα εργαστήρια θεατρικήςκαι μουσικοκινητικής Αγωγής μουσικού συνόλου και χορού του ΚΔΑΠ Νεάπολης.

  • Χώρος έκθεσης : ΚΔΑΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, Νεαπόλεως 76, Νεάπολη Βόλου
  • Ημέρα έκθεσης: Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022
  • Ώρα: 19:30

Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2022

ΚΔΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Το προσωπικό του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ με την αρωγή της προέδρου του ΔΣ κας Χάλαρη Σοφίας, καλούν μικρούς και μεγάλους στις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών / Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+  ενέκρινε εκ νέου χρηματοδότηση Διαπιστευμένου Σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας Ατόμων Βασικής Δράσης 1 (ΚΑ1)  στο Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με τίτλο New Technologies in VET .

ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ , ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου   

ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, για το εκπαιδευτικό έτος 2022 – 2023

Από την 1η Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας ξεκινούν οι εγγραφές για την εκπαιδευτική  χρονιά 2022 – 2023, σε όλες τις ειδικότητες του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου, που όπως  τονίζει η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, κ. Σοφία  Χάλαρη, είναι το μοναδικό ΙΙΕΚ που ανήκει σε Δήμο, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να εργάζεται  με μια ασπίδα προστασίας αφού ο χαρακτήρας του δεν είναι κερδοσκοπικός.

 Τη νέα εκπαιδευτική  χρονιά στο ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα λειτουργήσουν οι 15  υπάρχουσες ειδικότητες :

Σε κλίμα γιορτής και χαράς εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022,  η ετήσια έκθεση σπουδαστικών εργασιών του ΙΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του  Δήμου Βόλου με τίτλο “Life Reboot” .

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ  Κυρία  Σοφία Χάλαρη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ανέφερε στο χαιρετισμό της μεταξύ άλλων, ότι το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου με γνώμονα τον κοινωνικό του χαρακτήρα, εφαρμόζει ένα χαμηλό τιμολόγιο διδάκτρων  ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους νέους να σπουδάσουν το επάγγελμα που ονειρεύονται.

Με επιτυχία υλοποιήθηκε το νέο Erasmus+ project, ‘New Technologies in VET’ του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου, στην Πράγα, το διάστημα 26/4 – 11/5/2022.     Στη δράση συμμετείχαν 4 Σπουδάστριες και 2 Εκπαιδεύτριες της ειδικότητας Σχεδιαστή Μόδας καθώς και 1 Σπουδαστής και 1 Εκπαιδευτής της ειδικότητας Φωτογραφίας.  Η ομάδα παρακολούθησε μαθήματα στην Ανώτερη Σχολή Μόδας της Τσεχίας, Vosonspso και ήρθε σε επαφή με τη Σχολή Φωτογραφίας Panska.

Το Σάββατο 14/5 πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Πόλης μας στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας. Στόχος του φεστιβάλ, όπως ανέφερε και η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, Σοφία  Χάλαρη,  ήταν η παροχή πληροφόρησης στην μαθητική κοινότητα σχετικά με τις προοπτικές επιλογής σπουδών αλλά και της πληροφόρησης για τα επαγγέλματα και γενικότερα την αγορά εργασίας.

Τα Κοινωνικά Κέντρα της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ μετά από μια δημιουργική χρονιά των χορευτικών τους τμημάτων πραγματοποίησαν την Κυριακή 3/4/22 μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό, γεμάτη κέφι και χορό, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας. Στα Κοινωνικά Κέντρα του Δήμου μας που βρίσκονται στις συνοικίες των Αγ. Αναργύρων, της Νεάπολης, στων  Αλυκών, του Αγ. Γεώργιου και της Ν. Δημητριάδας, λειτουργούν τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά  προσχολικής ηλικίας, τμήματα παραδοσιακών και λαϊκών χορών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, τμήματα zumba (ενηλίκων και παιδικά),τμήματα Hip-Hop εφηβικά καθώς επίσης και τμήματα γυμναστικής ενηλίκων (Pilates και κινησιοθεραπεία)!

Το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου επισκέφτηκαν οι μαθητές της  Β΄ τάξης  του 2ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας Μαγνησίας με συνοδεία καθηγητών τους , στο πλαίσιο του μαθήματος  «Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός».

Εκπαιδευτική επίσκεψη, πραγματοποίησαν σε Βιοτεχνίες της περιοχής μας, στο πλαίσιο των μαθημάτων,  Προσομοίωση Επαγγελματικής Διαδικασίας και Χώρος Εργασίας,  οι σπουδάστριες της Ειδικότητας Σχεδιαστή Μόδας , η εκπαιδεύτρια τους Ό. Οικονόμου καθώς και οι φιλοξενούμενες σπουδάστριες της Ανώτερης Σχολής Μόδας της Τσεχίας, Vosonspso με την εκπαιδεύτρια τους, Vera Tasoulasova

Κοπή Πίτας για τη νέα χρονιά, στο ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου, παρουσία της Προέδρου της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ Κυρίας Σ. Χάλαρη, του Διοικητικού Προσωπικού, των Εκπαιδευτών και των Σπουδαστών του ΔΙΕΚ...

Ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο Στεργιάδης για την νοστιμότατη πίτα.....

Καλή Χρονιά με Υγεία σε Όλους......

Την Παρασκευή 17/7/2020 οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο ελαιοτριβείο «ΚΑΝΤΙΚΟΥ» που βρίσκεται στο δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο. Σκοπός της εκδρομής ήταν αφενός να ξυπνήσει κάποιες αναμνήσεις των ωφελουμένων και αφετέρου μέσω της βιωματικής εμπειρίας και του διαλόγου, να γνωρίσουν τη διαδικασία επεξεργασίας της ελιάς.

Την Παρασκευή 10/7/2020 το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς συναντήθηκε με την κύρια Μήκα Μαρία, η οποία είναι Διατροφολόγος-Διαιτολόγος στην περιοχή του Βόλου. Η συνάντηση αφορούσε στην ενημέρωση της κυρίας Μήκα Μαρίας για τις δράσεις της δομής, την ημερήσια φροντίδα που προσφέρει και την ψυχική υποστήριξη των ηλικιωμένων αλλά και των φροντιστών τους.

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 η υπεύθυνη της δομής ΚΗΦΗ Βόλου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον υπεύθυνο του Κέντρου Φυσικοθεραπείας τον φυσικοθεραπευτή Πέτρο Ξανθόπουλο. Κατά τη συνάντηση ο κύριος Ξανθόπουλος ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η δομή, όπου είναι η ημερήσια νοσηλευτική φροντίδα, η ψυχολογική-συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελούμενων και των φροντιστών τους, δημιουργικές απασχολήσεις αλλά και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 η υπεύθυνη της δομής ΚΗΦΗ Βόλου,  πραγματοποίησε συνάντηση με την κ Σουσουρή Μαγδαληνή, υπεύθυνη της Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου AlzheimerΗ συνάντηση αφορούσε την ενημέρωση της υπεύθυνης σχετικά με τις δράσεις της δομής, την ημερήσια νοσηλευτική φροντίδα που παρέχει και την συμβουλευτική υποστήριξη στους ωφελούμενους αλλά και στους φροντιστές τους.

Την Πέμπτη 4/6/2020 το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς συναντήθηκε με την κύρια Γεωργιάδου Ελένη , η οποία είναι ειδικός παθολόγος στην περιοχή της Αγριάς. Η συνάντηση αφορούσε στην ενημέρωση στην κυρία Γεωργιάδου Ελένης αναφορικά με τις δράσεις της δομής, την ημερήσια φροντίδα που προσφέρει και την ψυχική υποστήριξη των ηλικιωμένων αλλά και των φροντιστών τους.

Μπαίνετε στο σύστημα μέσω ιντερνετ και κάνετε αυτά τα βήματα ακριβώς, δίνοντας τα στοιχεία που σας ζητάει, επιλέγετε να δηλώσετε τηλέφωνο ή mail και κάνετε υποβολή.

Επικοινωνείτε με τον προσωπικό γιατρό σας και του λέτε ποιά φάρμακα να σας συνταγογραφήσει.Ξέρει εκείνος άλλωστε..και θα φανεί το ιστορικό και τα φάρμακα σας στην προσωπική σας καρτέλα μέσα στο σύστημα.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 η υπεύθυνη της δομής ΚΗΦΗ Βόλου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Δικαίακο Μιχαήλ, υπεύθυνο της δομής του Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Δήμου Βόλου.

Η συνάντηση αφορούσε σε ενημέρωση του υπεύθυνου του Κέντρου σχετικά με τις δράσεις της δομής, την ημερήσια φροντίδα που προσφέρει και την ψυχική στήριξη των ηλικιωμένων αλλά και των φροντιστών τους.

Για προληπτικούς λόγους έγινε χθες Παρασκευή 13/3 απολύμανση στο κτίριο και στο υπηρεσιακό όχημα του ΚΗΦΗ Αγριάς της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.

Προφύλαξη, υπομονή και ψυχραιμία να περάσει η τρικυμία του Κορονωϊού για να είμαστε όλοι καλά και να περνάμε όμορφα κι αγαπημένα όλοι μαζί...!

Με την βοήθεια των ωφελούμενων ετοιμάσαμε και φέτος την Κυρά-Σαρακοστή. Το έθιμο της κυρά-Σαρακοστής είναι από τα παλιότερα έθιμα που σχετίζονται με τη γιορτή του Πάσχα, σήμερα όμως λίγο πολύ ξεχασμένο. Χρησίμευε πάντα ως ημερολόγιο για να μετράμε τις εβδομάδες από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς η κυρά-Σαρακοστή έχει 7 πόδια, ένα για κάθε εβδομάδα της περιόδου της Σαρακοστής.

03/10/2022    Ο Ξενώνας μεταβατικής φιλοξενίας της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ ο οποίος εντάσσεται και λειτουργεί στο πλαίσιο της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014- 2020», υλοποίησε με επιτυχία την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2022, ημερίδα για με κύριο θέμα το φαινόμενο της αστεγίας και πως αυτό έχει αποτυπωθεί στην πόλη του Βόλου.

26/09/2022    Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προσωπικού του Ξενώνα Αστέγων της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, του Προέδρου του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», κου Πέτρου Μπέλλου και της  Γενικής Γραμματέως, κας Κερασίας Ζορμπά στο πλαίσιο δικτύωσης των υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στην πόλη και στόχο έχουν την διασύνδεση, την ευαισθητοποίηση και την πιθανή συνεργασία. 

Σε συνέχεια της δικτύωσης που προηγήθηκε με το Ορφανοτροφείο Βόλου και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των εφήβων του ιδρύματος, oι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Job Center (Μαρκέλλα Βαλσάμη, Βασιλική Αλεξίου, Ευθαλία Γεωργίου) ανταποκρίθηκαν άμεσα μέσω διεξαγωγής δράσεων επαγγελματικού προσανατολισμού. 

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε εβδομάδα δράσεων (21-27 Σεπτεμβρίου) με  ατομικές συναντήσεις ενώ υλοποιήθηκαν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού στους εφήβους μέσω έγκυρης και επιστημονικά τεκμηριωμένης διαδικασίας. 

Την Παρασκευή 23/9/2022 στελέχη του Job Center, συγκεκριμένα η Κοινωνική Λειτουργός Αλεξίου Βασιλική και η Οικονομολόγος Ιωάννα Μπεφάνη, συναντήθηκαν στο πλαίσιο της δικτύωσης της δομής, με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κο Οντόπουλο Απόστολο και την Γραμματέα του Συλλόγου κα Καναβού Γεωργία.

Η συνάντηση των δύο φορέων έγινε σε κλίμα καλής επικοινωνίας. Κύριος στόχος ήταν η γνωριμία των δύο φορέων και η πληροφόρηση του συλλόγου για τη νέα δομή του Job Center. Συγκεκριμένα, η αναλυτική παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας, το καθηκοντολόγιο της διεπιστημονικής ομάδας και η διερεύνηση μελλοντικής συνεργασίας.

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 τα στελέχη του Παραρτήματος  Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας για δικτύωση-ενημέρωση με φορείς  εκπαίδευσης της περιοχής που φοιτούν μαθητές Ρομά, στο χώρο του Παραρτήματος Ρομά Αγίας Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα τη συνάντηση πλαισίωναν τα στελέχη του Παραρτήματος Γκρούγια Μαρία, Κοινωνική Λειτουργός, Δημοπούλου Μαρία Διαμεσολαβήτρια και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας η Γκάνια Παρασκευή, Ψυχολόγος.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με το φαινόμενο της αστεγίας αλλά και της λειτουργίας του ξενώνα αστέγων θα πραγματοποιηθεί ημερίδα την ερχόμενη Τρίτη 27/09/2022 και ώρα 11:00 στο Μεταξουργείο στο Βόλο. 

Κύριο θέμα της ημερίδας όπως τονίζει η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ κα Σοφία Χάλαρη, θα αποτελέσει η παρουσίαση του φαινομένου στην περιοχή του Βόλου και πως παρεμβαίνει ο ξενώνας αστέγων με τις υπηρεσίες του αλλά και με την λειτουργία της ομάδας street work της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ.

Με επίκεντρο την βέλτιστη συνεργασία μεταξύ των Κοινωνικών Δομών που συνυφαίνουν την άσκηση της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βόλου, πραγματοποιήθηκε δράση συνέργειας ανάμεσα στο Job Center και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Ειδικότερα,  τα στελέχη του JOB CENTER, η κα Μαρκέλλα Βαλσάμη (Συντονίστρια και Κοινωνική Λειτουργός) και η Ευθαλία Γεωργίου (Κοινωνική Λειτουργός) επισκέφτηκαν την Δευτέρα 19η  Σεπτεμβρίου το χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου που εδρεύει στην Τοπάλη 14 (Δίαυλος) πραγματοποιώντας δράση συνέργειας με τα στελέχη κο Νίκο Φεργαδάκη (Κοινωνικό Λειτουργό) και την κα Ηλιάνα Κασάμπαλη (Φαρμακοποιό). 

Την Πέμπτη 08/09/2022 με πρωτοβουλία των Στελεχών του "Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης (Job Center)" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ  πραγματοποιήθηκε δια ζώσης επίσκεψη στο Φιλανθρωπικό ίδρυμα Ορφανοτροφείου Βόλου. Η συνάντηση διενεργήθηκε σε κλίμα αρίστου επικοινωνίας και στο πλαίσιο της ενημέρωσης και οικοδόμησης ενός ισχυρού συνεργατικού δικτύου τοπικών κοινωνικό προνοιακών φορέων για την ενίσχυση κλίσεων και δεξιοτήτων και υποστήριξη επαγγελματικού προσανατολισμού εφήβων και νέων.

Την Πέμπτη 8/09/2022 με πρωτοβουλία των Στελεχών του "Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης (Job Center)" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ  πραγματοποιήθηκε δια ζώσης επίσκεψη στα Γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Η συνάντηση διενεργήθηκε σε κλίμα αρίστου επικοινωνίας και στο πλαίσιο της ενημέρωσης και οικοδόμησης ενός ισχυρού, συνεργατικού, τοπικού δικτύου με Εργοδοτικούς Φορείς της πόλης του Βόλου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Grid List

από Δευτέρα 05/04/2021 έως και την Παρασκευή 16/04/2021

Κοινωνικο Εισοδημα Αλληλεγγυης (Κ.Ε.Α.)

από Δευτέρα 05/04/2021 έως και την Παρασκευή 16/04/2021

Κοινωνικο Εισοδημα Αλληλεγγυης (Κ.Ε.Α.)

από Δευτέρα 05/04/2021 έως και την Παρασκευή 16/04/2021

Κοινωνικο Εισοδημα Αλληλεγγυης (Κ.Ε.Α.)

από την Δευτέρα 01/04/2019 έως και την Παρασκευή 19/04/2018 και ώρες 09:00 π.μ. – 15:00 μ.μ. στο χώρο πλησίον του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη (κτίριο Κάραγατς)

Κοινωνικο Εισοδημα Αλληλεγγυης (Κ.Ε.Α.)

Περισσότερα: Ενημέρωση για ΚΕΑ - Επίδομα Στέγασης

Περισσότερα: Αξιολόγηση ΚΕΑ - Επιδόματος Στέγασης

Περισσότερα: Ενημέρωση για Επίδομα Στέγασης