05
Δευ, Ιουν
23 Νέα Άρθρα

Εργαλεια
Τυπογραφια

Σε ανάρτηση της η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε ότι τα οριστικά αποτελέσματα δικαιούχων του προγράμματος προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών περιόδου 2022-23 θα ανακοινωθούν στις 31/8/2022 μετά το μεσημέρικαι όχι στις 30/8/2022, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος την 1/9/2022, ημέρα Πέμπτη από τις 7:00πμ.

Τυχόν αιτήσεις που έγιναν στις 31/8/2022 είναι άκυρες και δε θα ληφθούν υπόψη στην προτεραιότητα των εγγραφών. Για το λόγο αυτό όσοι ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον το πρωί της 31/8/2022 θα πρέπει να επαναλάβουν τη διαδικασία.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε ενδιαφερόμενους πολίτες δικαιούχους του προγράμματος (Voucher). Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν επίσης να απευθύνονται και στις δομές της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ (παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠμεΑ).

Τονίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής αίτησης υπάρχει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων που εργάζονται και δεν είναι εύκολη γι αυτούς η έγκαιρη υποβολή των αιτήσεών τους στα γραφεία μας, αλλά και για να διασφαλίζεται με ηλεκτρονικό τρόπο η σειρά προτεραιότητας των αιτούντων, όπως αναφέρει η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, Σοφία Χάλαρη.

 

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

 

Σοφία Χάλαρη.

 

***** Μπείτε από εδώ για να κάνετε, ηλεκτρονικά, κράτηση θέσης για Παιδικούς, ΚΔΑΠ, κτλ *****

 

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης