Συνάντηση Δικτύωσης Του Ξενώνα Αστέγων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Εργαλεια
Τυπογραφια

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου τα μέλη του προσωπικού του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, συναντήθηκαν με την κοινωνική λειτουργό του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Βόλου.

Κατά την συνάντηση αυτή οι εκπρόσωποι ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους Ξενώνες, οι οποίες είναι η μεταβατική φιλοξενία, η σίτιση, η ψυχοκοινωνική στήριξη και η επανένταξη των ωφελουμένων στην κοινωνία και στην αγορά εργασίας. 

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου -Πράξη «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 εντάσσεται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και αποτελεί έργο του ολοκληρωμένου προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) Βόλου. 

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας εντάσσεται στην Πράξη «Λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας στον Δήμο Βόλου», ΠΕΠ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).


Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 24210 91614 είτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 20:00.


 

Στελέχη υλοποίησης της δράσης δικτύωσης

Συνοδή Γρίβα 

Βαρβάρα Ιτούδη

 

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης