Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου μέλη από το προσωπικό του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης – Δημοτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου, πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με την κοινωνική λειτουργό του Γηροκομείου Βόλου, κα Πανοπούλου Βασιλική.

Κατά την συνάντηση αυτή οι εκπρόσωποι ενημερώθηκαν για τα κριτήρια, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης στον Ξενώνα Αστέγων και στο Γηροκομείο καθώς και τον αριθμό των ωφελούμενων που φιλοξενούνται αντίστοιχα και στις δύο δομές του Δήμου Βόλου. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο χώρο και γνωριμία με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Γηροκομείου. 

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου -Πράξη «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 εντάσσεται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και αποτελεί έργο του ολοκληρωμένου προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) Βόλου. Το Γηροκομείο Βόλου είναι ένας φορέας που λειτουργεί από το 1952, είναι Ν.Π.Ι.Δ. διεπόμενο από τις διατάξεις περί φιλανθρωπικών σωματείων. Βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή στον Άνω Βόλο.


Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 24210 91614 

ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 20:00.

 

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης