Οι υπηρεσίες που προσφέρει η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και απευθύνονται σε όλες τις ηλικακές ομάδες (παιδιά και οικογένειες, ενήλικες, τρίτη ηλικία) καθώς και σε πληθυσμιακές ομάδες με πολιτισμικές ιδιαιτερότητες (Ρομά, Άστεγοι, άποροι, μετανάστες) ενώ παράλληλα προσφέρει μεταλυκειακή επαγγελματική κατάρτιση με ανταποδοτικό χαρακτήρα (ΔΙΕΚ) .
Η επίτευξη των κοινωνικών μας σκοπών χρηματοδοτείται από τον Δήμο Βόλου, πόρους των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ αλλά και πόρους από διακρατικές συνεργασίες στα πλαίσια υλοποίησης προγραμμάτων κοινωνικού χαρακτήρα της Ευρωπαίκής Επιτροπής (προγράμματα Erasmus+, της DG Justice, κτλ).
Κοινωνικο Εισοδημα Αλληλεγγυης (Κ.Ε.Α.) Καταμέτρηση Άρθρων: 66
Επιδομα Στεγασης Καταμέτρηση Άρθρων: 5
Παιδι-Οικογενεια Καταμέτρηση Άρθρων: 166
Παιδί & Οικογένεια
Στόχος των υπηρεσιών αυτού του χαρακτήρα είναι η προώθηση δράσεων για τη στήριξη και φροντίδα της οικογένειας και την ολοκληρωμένη φροντίδα του παιδιού. Κύριος σκοπός των δράσεων για το παιδί & την οικογένεια είναι η λειτουργία δομών φύλαξης παιδιών με στόχο την απεμπλοκή της μητέρας από τη φροντίδα και την ένταξή της στην αγορά εργασίας. Οι ενέργειες μας κατευθύνονται,
- Στην υλοποίηση έργων, που αφορούν τη στήριξη της γυναίκας στην εργασία και την ενίσχυση της ισότητας μεταξύ των δύο φύλων, στις εργασιακές σχέσεις.
- Στη συμπαράσταση, μέσω σχετικών προγραμμάτων, στην άγαμη μητέρα
- Στην αξιοποίηση των μέτρων για τη διευκόλυνση των εργαζομένων γυναικών με οικογενειακές υποχρεώσεις.
- Στη συμβολή στην αντιμετώπιση και μείωση των προβλημάτων πολύτεκνων οικογενειών.
- Στην υλοποίηση προγραμμάτων παραμονής, φύλαξης, προστασίας, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
- Στην υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης
- Στη δημιουργία κέντρων φύλαξης, εκπαίδευσης, δημιουργικής απασχόλησης, και ψυχαγωγίας παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ στηρίζει άμεσα τις οικογένειας και ειδικά τα παιδιά μεσα από μια σειρά δομές που διευκολύνουν τους εργαζόμενους και ανέργους γονείς (παιδικοί σταθμοί) και διασφαλίζουν ποιοτικό ελεύθερο χρόνο για τα παιδιά του Δημοτικού (ΚΔΑΠ). Παράλληλα το τμήμα Προαγωγής Υγείας, υλοποιεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, πρόγραμμα προαγωγής υγείας στα δημοτικά σχολεία του Βόλου.
Δείτε περισσότερα εδώ
- Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί
- Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για τα Παιδιά (ΚΔΑΠ)
- Προαγωγή Υγείας
ΚΔΑΠ Καταμέτρηση Άρθρων: 140
Παιδικοί Σταθμοί Καταμέτρηση Άρθρων: 4
Προαγωγή Υγείας Καταμέτρηση Άρθρων: 8
Ενηλικες Καταμέτρηση Άρθρων: 137
Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ παρέχει υπηρεσίες μεταλυκειακής επαγγελματικής εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ, αναζητά, σχεδιάζει και υλοποιεί συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα για την προώθηση της απασχόλησης και παρέχει υπηρεσίες προς την κοινωνία των πολιτών μέσα από τα 5 κοινωνικά της κέντρα.
Οι δράσεις μας αυτές απευθύνονται κύρια σε ενήλικες, ομάδες νέων, ανέργους και πρωτοβουλίες σε επίπεδο γειτονιάς διασφαλίζοντας την ισότιμη πρόσβαση
ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση Καταμέτρηση Άρθρων: 87
Προγράμματα Απασχόλησης Καταμέτρηση Άρθρων: 8
Κοινωνικά Κέντρα Καταμέτρηση Άρθρων: 41
Τριτη Ηλικια Καταμέτρηση Άρθρων: 24
Τρίτη Ηλικία
Η φιλοσοφία αναφορικά με την ολοκληρωμένη κάλυψη αναγκών ηλικιωμένων ατόμων διέπεται από τις αρχές που εμπεριέχονται στις γενικές διακηρύξεις και συνθήκες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως και στις ειδικές αρχές που αναφέρονται στους ηλικιωμένους. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στη διασφάλιση των παρακάτω δικαιωμάτων τους όπως στο:
● να επιλέγουν τον τρόπο ζωής τους
● να διαβιούν σε αξιοπρεπείς συνθήκες στο οικείο φυσικό και κοινωνικό τους περιβάλλον
● να διατηρούν την αυτονομία, την κοινωνική συμμετοχή, την επικοινωνία και να αυξάνουν την αυτάρκειά τους
● να έχουν ίσες ευκαιρίες και κατοχυρωμένα δικαιώματα ώστε να μη γίνονται αποδέκτες προκαταλήψεων και αποκλεισμών
● να απολαμβάνουν υπηρεσιών και παροχών που να τους εξασφαλίζουν υγεία και επιβίωση
● να επιλέγουν, να διεκδικούν και να εξασφαλίζουν τους τρόπους και τα μέσα που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους.
Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, παρέχει υπηρεσίες για την Τρίτη ηλικία -κυρίως- μέσω των προγραμμάτων
- Βοήθεια στο Σπίτι
- ΚΗΦΗ
( Επιλέξτε μια από τις υποκατηγορίες για να μεταβείτε στην αντίστοιχη σελίδα)
ΚΗΦΗ Καταμέτρηση Άρθρων: 20
ΚΕΝΤΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ)
ΤΑ ΚΗΦΗ
Γηρατειά δε σημαίνουν απαραίτητα εξάρτηση και αδυναμία αυτονομίας. Όμως, με την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης, ένας σημαντικός αριθμός ατόμων της 3ης και ιδιαίτερα της 4ης ηλικίας αντιμετωπίζει προβλήματα που μερικές φορές τα καθιστούν αδύναμα να αυτοεξυπηρετηθούν. Αρκετές φορές το οικογενειακό περιβάλλον αναγκάζεται να αναζητήσει λύσεις κλειστής φροντίδας ή σε άλλες περιπτώσεις την πρόσληψη προσώπου, προκειμένου να αναλάβει τη φροντίδα του ηλικιωμένου στο σπίτι. Ακόμα και στις περιπτώσεις που υπάρχει στην οικογένεια μέλος που δεν εργάζεται η καθημερινή φροντίδα ενός ηλικιωμένου με αναπηρία ή χρόνιο νόσημα δημιουργεί σωματική και ψυχική κόπωση.
Στην δική μας αντίληψη αποτελεί βασική προτεραιότητα η εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης των ηλικιωμένων, η παραμονή στο οικείο περιβάλλον και η υποστήριξη τους με συγκεκριμένα προγράμματα, ώστε να παραμείνουν ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου.
Στην κατεύθυνση αυτή λειτουργούν στην ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, 3 ΚΕΝΤΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ) τα οποία αποτελούν σύγχρονες ανοικτές δομές ημερήσιας φιλοξενίας ηλικιωμένων, που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα και το περιβάλλον που τα φροντίζει εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας αδυνατώντας να ανταποκριθεί στη φροντίδα που έχει αναλάβει.
Βασικοί σκοποί των ΚΗΦΗ είναι να παραμένουν τα ηλικιωμένα άτομα στο οικείο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, έτσι ώστε να υπάρχει διατήρηση της συνοχής της οικογένειας. Επίσης επιδιώκεται εναρμόνιση της οικογενειακής και εργασιακής ζωής των μελών της οικογένειας με το ηλικιωμένο άτομο, η αποφυγή της ιδρυματικής περίθαλψης και κοινωνικού αποκλεισμού και τέλος η υποστήριξη ώστε να διατηρήσουν την αυτονομία τους, την κοινωνική συμμετοχή και το κοινωνικό τους περιβάλλον.
ΚΗΦΗ Βόλου Καταμέτρηση Άρθρων: 8
ΚΗΦΗ Αγριάς Καταμέτρηση Άρθρων: 6
ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου Καταμέτρηση Άρθρων: 6
Βοήθεια στο Σπίτι Καταμέτρηση Άρθρων: 2
Ευπαθεις Ομαδες Καταμέτρηση Άρθρων: 176
Ευάλωτες / Ευπαθείς Ομάδες
Ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ευπαθείς ή ομάδες υψηλού κινδύνου ονομάζονται εκείνες οι ομάδες του πληθυσμού που έχουν περιορισμένη ή καθόλου πρόσβαση σε κοινωνικά και δημόσια αγαθά και δυσκολεύονται ή αδυνατούν σε πολλά επίπεδα και σε διάφορους τομείς να έχουν ποιότητα ζωής (π.χ. στέγη, εργασία, ικανοποιητικό εισόδημα, εκπαίδευση, ιατρική περίθαλψη, κοινωνική ασφάλιση κ.ά.).
Πρόκειται κυρίως για αστέγους, ανέργους/μακροχρόνια άνεργους, άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), πάσχοντες (σοβαρά παθολογικά προβλήματα, ψυχικές ασθένειες), αποφυλακισμένους, χρήστες και πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, οροθετικούς, άτομα από θρησκευτικές ή πολιτισμικές μειονότητες, ρομά / τσιγγάνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ανήλικους παραβάτες, κακοποιημένες γυναίκες, θύματα εμπορίας (trafficking), πρόσφυγες, μετανάστες, παλιννοστούντες, πληγέντες από θεομηνίες και φυσικές καταστροφές (πυρόπληκτοι, σεισμοπαθείς, πλημμυροπαθείς).
Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ υλοποιεί έργα που στοχεύουν σην υποστήριξη και στην κοινωνική ένταξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Συνολικά, τα έργα της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Βόλου για τις ευάλωτες ομάδες είναι τα παρακάτω:
(2) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), ένα στο Βόλο και 1 στη Νέα Ιωνία,
(1) Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με Αναπηρία, στα Παλαιά του Βόλου
(1) Κέντρο Κοινότητας για τα άτομα που πλήττονται από φτώχεια
(2) Ξενώνες Βραχύβιας φιλοξενίας Αστέγων, 1 Κεντρικό δυναμικότητας 18 ατόμων στη Νεάπολη και 1 παράρτημά του στην Αλλη Μεριά
Όλα τα ανωτέρω προγράμματα χρηματοδοτούνται στο 100% από το ΠΕΠ Θεσσαλίας στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020. Οι διατεθιμένοι πόροι προέρχονται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και πόρους του Ελληνικού Δημοσίου.
ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καταμέτρηση Άρθρων: 4
Κέντρο Διημέρευσης ΑμεΑ Καταμέτρηση Άρθρων: 4
Κεντρο Κοινοτητας & Παραρτηματα Ρομα Καταμέτρηση Άρθρων: 131
Κέντρο Κοινότητας Βόλου & Παραρτήματα Ρομά
Αρ. ΟΠΣ ΠΡΑΞΗΣ: 5008211
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Περιφέρεια Θεσσαλίας -ΕΥΔΕΠ | Κέντρο Κοινότητας | Αλιβέρι | Αγ. Παρασκευή |
Περιγραφη
Το «Κέντρο Κοινότητας», και τα δύο Παραρτήματα Ρομά (Αλιβερίου και Αγίας Παρασκευής) λειτουργούν ως δομές ανεξάρτητες αλλά συμπληρωματικές της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και εποπτεύονται από αυτή.
Τηλέφωνο Γραμματείας: 24213-53158
(Αν δεν είναι εύκολο να συνδεθείτε, παρακαλούμε καλέστε και τα 24213-53157, 24213-53159, 24213-53160, 24213-53161)
Οι δράσεις για τους Ρομά στην περιοχή μας από τις κοινωφελείς επιχειρήσεις του Δήμου Βόλου, έχουν μακρόχρονη παρουσία (ΔΟΚΠΥ 1998, ΔΟΥΚ 2005) και συνεχίζονται και σήμερα κυρίως μέσα από τα 2 Παραρτήματα Ρομά της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ: στο Αλιβέρι της Ν. Ιωνίας και στην Αγ. Παρασκευή του Βόλου. Από την 31η Μάρτη 2017, τα Παραρτήματα Ρομά εντάσσονται στην Πράξη "Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου & Παραρτήματα Ρομά" που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 (ΠΕΠ Θεσσαλίας).
Την υλοποίηση της Πράξης στο πλαίσιο του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 έχει αναλάβει κατ' εντολή του Δήμου Βόλου η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Βόλου Κ.Ε.Κ.Π.Α. - Δ.Ι.Ε.Κ.. Σκοπός του «Κέντρου Κοινότητας» είναι η περαιτέρω υποστήριξη του Δήμου Βόλου στην εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας και η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα Κοινωνικά Προγράμματα και Υπηρεσίες που υλοποιούνται στον Δήμο του Βόλου, συμπεριλαμβανομένων των Δημοτικών Ενοτήτων αυτού.
Η εν λόγω πράξη έχει τρία (3) Υποέργα:
Υποέργο Ι Κέντρο Κοινότητας Βόλου,
Υποέργο ΙΙ Παράρτημα Ρομά Αλιβερίου,
Υποέργο ΙΙΙ Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής.
Η Πράξη διασφαλίζει συνολικά 10 θέσεις εργασίας συμβασιούχων ορισμένου χρόνου που απασχολήθηκαν στα Παραρτήματα Ρομά την προηγούμενη επιχειρησιακή περίοδο, ενώ δημιουργεί 4 νέες θέσεις εργασίας με σύμβαση ορισμένου χρόνου μέσω ΑΣΕΠ
|
|
|
Κέντρο Κοινότητας στo Κέντρο του Βόλου | Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Ρομά Αλιβερίου | Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Ρομά Αγ. Παρασκευής |
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βόλου, υποδέχεται καθημερινά τους πολίτες που ζουν σε ακραία φτώχεια 8 ώρες καθε μέρα τις πρωινές ώρες (07:30-15:30) σε πενθήμερη βάση, όλο το χρόνο. Το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βόλου ενδέχεται να αλλάξει εάν απαιτείται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των ωφελουμένων και πάντως διασφαλίζοντας την δυνητική 8ωρη ημερήσια προσφορά παροχής υπηρεσιών ανά ωφελούμενο. Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου λειτουργεί στο ίδιο κτίριο με τη Διεύθυνση Κοινωνικής προστασίας του Δήμου Βόλου στην οδό 2ας Νοεμβρίου 129 σε διακριτούς χώρους και με κοινό συντονισμό. |
Το Παράρτημα Ι Ρομά Αλιβερίου, υποδέχεται καθημερινά το σύνολο των δυνητικά ωφελουμένων της Πράξης τουλάχιστον με 8ωρη παροχή υπηρεσιών πρωινές ώρες (07:30-15:30) σε πενθήμερη βάση, όλο το χρόνο. Το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Ρομά Αλιβερίου του Δήμου Βόλου ενδέχεται να αλλάξει εάν απαιτείται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των ωφελουμένων και πάντως διασφαλίζοντας την δυνητική 8ωρη ημερήσια προσφορά παροχής υπηρεσιών ανά ωφελούμενο. Το Παράρτημα Ρομά στο Αλιβέρι συνεχίζει τη δράση του εντασσόμενο την 31η Μάρτη 2017 στο ΕΣΠΑ 2014-2020. |
Το Παράρτημα ΙΙ Ρομά Αγίας Παρασκευής, υποδέχεται καθημερινά το σύνολο των δυνητικά ωφελουμένων της Πράξης τουλάχιστον με 8ωρη παροχή υπηρεσιών πρωινές ώρες (07:30-15:30) σε πενθήμερη βάση, όλο το χρόνο. Το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Ρομά Αγίας Παρασκευής του Δήμου Βόλου ενδέχεται να αλλάξει εάν απαιτείται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των ωφελουμένων και πάντως διασφαλίζοντας την δυνητική 8ωρη ημερήσια προσφορά παροχής υπηρεσιών ανά ωφελούμενο. Το Παράρτημα Ρομά στην Αγία Παρασκευή συνεχίζει τη δράση του εντασσόμενο την 31η Μάρτη 2017 στο ΕΣΠΑ 2014-2020. |
ΥΠΟΕΡΓΟ Ι | ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ | ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ |
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ | ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ | ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ |
![]()
|
![]() |
![]()
|
Σταυρούλα Καρτσιδήμα | Ιουλία Τριανταφύλλου | Μαρία Γκρούγια |
Τηλ. 24213-53158 |
Τηλ. 24210-85841 | Τηλ. 24210-54870 |
Φαξ 24210-22448 | Φαξ 24210-68254 | Φαξ 24210-54870 |
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. |
Δείτε αναλυτικά στοιχεία για το συγχρηματοδοτούμενο έργο από την ιστοσελίδα anaptyixi.gov.gr
ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παράρτημα Ρομά Αγ. Παρασκευής Καταμέτρηση Άρθρων: 39
Υποέργο Ι: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Καταμέτρηση Άρθρων: 11
ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ: Παράρτημα Ρομά Αλιβερίου Καταμέτρηση Άρθρων: 73
Άστεγοι Καταμέτρηση Άρθρων: 25
Ποιος θεωρείται ως άστεγος στην Ελλάδα
(ΝΟΜΟΣ 4052/2012, Άρθρο 29. Ορισμός αστέγου )
1. Αναγνωρίζονται οι άστεγοι ως ευπαθής κοινωνική ομάδα, στην οποία παρέχεται κοινωνική προστασία. Ως άστεγοι ορίζονται όλα τα άτομα που διαμένουν νόμιμα στη χώρα, τα οποία στερούνται πρόσβασης ή έχουν επισφαλή πρόσβαση σε επαρκή ιδιόκτητη, ενοικιαζόμενη ή παραχωρημένη κατοικία που πληροί τις αναγκαίες τεχνικές προδιαγραφές και διαθέτει τις βασικές υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτροδότησης.
2. Στους αστέγους περιλαμβάνονται ιδίως αυτοί που διαβιούν στο δρόμο, σε ξενώνες, αυτοί που φιλοξενούνται από ανάγκη προσωρινά σε ιδρύματα ή άλλες κλειστές δομές, καθώς και αυτοί που διαβιούν σε ακατάλληλα καταλύματα.
Υποστήριξη Ατόμων με έλλειψη Στέγης
Οι άστεγοι χαρακτηρίσθηκαν ως ευπαθής κοινωνική ομάδα μόλις το 2012. Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ στηρίζει τα άτομα με έλλειψη στέγης με τους 2 ξενώνες αστέγων, με έκτακτη στήριξη σε περίπτωση εξώσεων και με την συμμετοχή της σε προγράμματα του Δήμου Βόλου που προωθούν την κάλυψη άμεσων αναγκών στέγης στο Βόλο.
- Από το 2019, το Κέντρο Κοινότητας της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και οι υπηρεσίες Πρόνοιας του Δήμου Βόλου υποδέχονται αιτήσεις στα πλαίσια του εθνικού σχεδίου επιδότησης ενοικίου.
- Ο Ξενώνας Αστέγων Νεάπολης, εντάχθηκε στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 (ΕΣΠΑ) με έναρξη της χρηματοδότησης από 07/10/2019 και για 36 μήνες με συνολικό ποσό χρηματοδότησης 436.410,00€ το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά στην βελτίωση και τη διεύρυνση των υπηρεσιών του Ξενώνα για ταυτόχρονη εξυπηρέτηση (18) αστέγων.
Ενδεικτικά άρθρα για την αστεγία
Πατήστε τον ιστοσύνδεσμο πιο κάτω, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον ξενώνα Αστέγων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.