Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και  υπηρεσίες, τα μέλη του προσωπικού του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης – Δημοτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου, πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με την κοινωνική λειτουργό κα Περδίκη Βασιλική και επισκέπτρια υγείας κα Τζικούλα Ευαγγελία της Τοπικής Μονάδας Υγείας Νέας Ιωνίας (ΤΟΜΥ).

Κατά την συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκαν προτάσεις και προγραμματίστηκαν ενέργειες για κοινές δράσεις για θέματα που αφορούν στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ωφελούμενων του Ξενώνα. Ακόμη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των εκπροσώπων για τον τρόπο λειτουργίας του Ξενώνα Αστέγων και στο σκοπό λειτουργίας του, ο οποίος αφορά στην υποδοχή, προσωρινή φιλοξενία σε άτομα που αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα στέγασης και στερούνται οικονομικών και κοινωνικών πόρων. 

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου -Πράξη «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 εντάσσεται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και αποτελεί έργο του ολοκληρωμένου προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) Βόλου. 


Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 24210 91614 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 20:00.


ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης