05
Δευ, Ιουν
23 Νέα Άρθρα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΡΓΩΝ

Grid List

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κα Σοφία Χάλαρη σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών εργαστηρίων (ζωγραφική-κεραμική) του ΚΔΑΠ Νεάπολης, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ. Διάρκεια έκθεσης: 7-15 Ιουνίου 2023.

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 7:30μ.μ. στο κλειστό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας  (Μανδηλαρά και Σταδίου) θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Όνειρο του Σκιάχτρου».

Η παράσταση πραγματοποιείται  από τα τμήματα Θεατρικής και Μουσικοκινητικής Αγωγής και Μουσικού Συνόλου του «Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» Νεάπολης της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου στο πλαίσιο της γιορτής λήξης των χειμερινών εργαστηρίων. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ      

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου κ. Σοφία Χάλαρη

Η Διευθύντρια του 18ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου κ. Διονυσία Μάσσιου

Την Παρασκευή 31/3/2023 πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Κέντρο Ν. Δημητριάδας, δράση του Γραφείου Αγωγής Υγείας της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου, με τίτλο "Άνοια: Πρόληψη και Πρώιμα συμπτώματα".

Η άνοια είναι μια σοβαρή πάθηση του εγκεφάλου που προκαλεί σημαντική απώλεια της μνήμης και άλλων νοητικών λειτουργιών. Η πρόληψη και η διαχείρισή της αποτελούν σημαντικές προκλήσεις στη σύγχρονη κοινωνία, καθώς ο αριθμός των ατόμων που πάσχουν από αυτήν αυξάνεται συνεχώς. Στη χώρα μας εκτιμάται αύξηση της τάξης του 45% (εύρος: 24% - 67%), έως το 2050.

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας (2022) έρευνας Ικανοποίησης ωφελουμένων των έργων της ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ (ΚΔΑΠ, Παιδικοί και Βρεφικοί Σταθμοί, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) στα πλαίσια εφαρμογής του προτύπου ΕΛΟΤ 1429:2008.

Πατήστε στον ιστοσύνδεσμο παρακάτω:

(2022) Μέτρηση Ικανοποίησης Ωφελούμενων ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            Τη  Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 5.00 -7.00 μ.μ. στο «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» Κάτω Λεχωνίων (Αρτέμιδας) της ΚΕΚΠΑ–ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση, για παιδιά 5 έως12 ετών, με τίτλο «Το θαύμα της αγάπης». 

Η εκδήλωση υλοποιείται  με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο  της Σούζαν Βοϊτσεκόφσκι

Ταυτόχρονα με την μαθησιακή ανάπτυξη των παιδιών όλοι οι γονείς αναζητούν και τη δημιουργική απασχόληση μετά το σχολείο. Συχνά, ακούμε τον όρο «δημιουργική απασχόληση», αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε πλήρως την έννοιά του. Όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΔΣ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, κα Χάλαρη Σοφία, οι ειδικοί δίνουν ως ορισμό την ενεργή και αμέριστη συμμετοχή  του παιδιού στην εμπειρική μάθηση, τη διασκέδαση και την κοινωνικοποίηση μέσα από πνευματικές και σωματικές δραστηριότητες που ωφελούν το παιδί ολιστικά.

Σε ανάρτηση της η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε ότι τα οριστικά αποτελέσματα δικαιούχων του προγράμματος προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών περιόδου 2022-23 θα ανακοινωθούν στις 31/8/2022 μετά το μεσημέρικαι όχι στις 30/8/2022, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος την 1/9/2022, ημέρα Πέμπτη από τις 7:00πμ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        Το καθιερωμένο “Summer Goodbye Party”  για τη λήξη του θερινού προγράμματος  δημιουργικής απασχόλησης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 για τα παιδιά από τις παιδαγωγούς-εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Με επιτυχία υλοποιήθηκε το νέο Erasmus+ project, ‘New Technologies in VET’ του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου, στη Ρίγα, το διάστημα 23/4 – 7/5/2023.  Στη δράση συμμετείχαν Σπουδαστές των  ειδικοτήτων,  Web designerdevelopment, Graphic design  και Fashion design καθώς και μια Εκπαιδεύτρια, μέλος της ομάδας έργου των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.  

Η ομάδα φιλοξενήθηκε στην AECC National School of Arts όπου τα εργαστήρια και οι δράσεις κατά τη διάρκεια της κινητικότητας είχαν σαν στόχο την επιμόρφωση, την ενίσχυση της γνώσης, την επαφή με τεχνικές και σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και την εύρεση τρόπων συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων με διαφορετικές κοινωνικές, γλωσσικές και πολιτισμικές καταβολές.

Ειδικότητα Σχεδιαστή Μόδας

ΔΙΕΚ-Επαγγελματικη Εκπαιδευση

Η ειδικότητα του Σχεδιαστή μόδας είναι μια από τις 18 ειδικότητες του ΙΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου,  ανήκει στον  τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών και αποτελεί μια από τις πιο παλιές και πιο δραστήριες ειδικότητες από την ίδρυση της σχολής έως σήμερα.

Αρχικά το 1989, στην τότε σχολή των Εφαρμοσμένων Τεχνών, άρχισαν να υλοποιούνται σεμινάρια μόδας και λίγο αργότερα το 1990 άρχισε να λειτουργεί ως ειδικότητα με πλήρες πρόγραμμα σπουδών.

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα υλοποιήσει  επιμορφωτικά  σεμινάρια , σχετικά με τις ειδικότητές του. Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων , όπως δήλωσε η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Σοφία Χάλαρη, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανέργους, εργαζόμενους , σπουδαστές και  όχι μόνο, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά  τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Από φέτος το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα παρέχει και μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων  για σπουδαστές και επαγγελματίες με σκοπό την ανάπτυξη των πρακτικών γνώσεων για τη βελτίωση των μεθόδων εργασίας τους.

Τα σεμινάρια  του Γ’ Κύκλου, ξεκινούν τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Σπουδάστριες της Janis Rosentals art school και Καθηγητής τους, φιλοξενήθηκαν στο ΙΙΕΚ για 2 εβδομάδες ( από 6-17/3/23) και παρακολούθησαν μαθήματα στις ειδικότητες, Γραφιστικής, Κεραμικής, Κοσμήματος και Σχεδιαστή Μόδας μαζί με τους Σπουδαστές του ΔΙΕΚ.

Επισκέφθηκαν επιχειρήσεις της Πόλης για να ενημερωθούν για τον τρόπο που εργάζονται, σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Την Παρασκευή 31 Μαρτίου κατέπλευσε στο λιμάνι της πόλης μας ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που κατά διαστήματα επισκέπτονται τον Βόλο, το Norwegian Jade. Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Στέλεχος Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου και οι εκπαιδευτές τους Π. Μουσκή και Χ. Μπάρδας, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους χώρους του πλοίου με την συνοδεία της υπεύθυνης πρόσβασης και συντονίστριας επισκέψεων στο πλοίο, Jenny Lynn Levantic.

Τις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου επισκέφθηκαν Μαθήτριες της Γ’ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ  Αλμυρού με τη συνοδεία των Καθηγητριών τους Ι. Αλαφροπάτη και Β. Αναγνώστου, στο πλαίσιο project για τη Μόδα, μέσω εικονικής επιχείρησης που οργανώνει ο οργανισμός JA Greece.

Η ειδικότητα Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος του Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, συμμετείχε με εργασίες των σπουδαστών της στην Διεθνή έκθεση Κοσμήματος Athens International Jewellery Show, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο  METROPOLITAN Expo, από 3-6 Μαρτίου στην Αθήνα. 

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα κόψαμε στο ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου παρουσία της Προέδρου κας Σοφίας Χάλαρη και του Διευθυντή κ. Γιάννη Γρηγορίου, της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ, του Αντιδημάρχου Πρόνοιας κ. Απόστολου Ζαρκάδα - Βεργή, Σπουδαστών, Εκπαιδευτών και του Προσωπικού.
Την νοστιμότατη πίτα ετοίμασαν οι Σπουδαστές της ειδικότητας Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής με την επιμέλεια του Εκπαιδευτή τους κ. Κώστα Μπούρχα.

Τις δύο μεγάλες κλαδικές εκθέσεις που αφορούν το ρούχο και τα αξεσουάρ επισκέφθηκαν οι Σπουδάστριες της ειδικότητας Σχεδιαστή Μόδας της Σχολής μας με τη συνοδεία, της Διευθύντριας  Μ. Βούλγαρη και της Εκπαιδεύτριας Ό. Οικονόμου.

Στο Metropolitan Expo Center και την Athens Fashion Trade Show που  αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό - καθώς σε αυτή παρουσιάζονται τα τελευταία trends σε γυναικείο και ανδρικό ένδυμα, σε υποδήματα, αξεσουάρ και resortwear,-  η ομάδα είχε την ευκαιρία να επεξεργαστεί τις νέες δημιουργίες  για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2023, δημιουργίες που θα φιγουράρουν στις βιτρίνες των καταστημάτων τους επόμενους μήνες.

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας (2022) έρευνας Ικανοποίησης ωφελουμένων του Βοήθεια στο Σπίτι  στα πλαίσια εφαρμογής του προτύπου ΕΛΟΤ 1429:2008.

Πατήστε στον ιστοσύνδεσμο παρακάτω:

(2022) Μέτρηση Ικανοποίησης Ωφελούμενων ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

 

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας (2022) έρευνας Ικανοποίησης ωφελουμένων των έργων ΚΗΦΗ (Βόλος-Αγριά-Νέα Αγχίαλος) στα πλαίσια εφαρμογής του προτύπου ΕΛΟΤ 1429:2008.

Πατήστε στον ιστοσύνδεσμο παρακάτω:

(2022) Μέτρηση Ικανοποίησης Ωφελούμενων ΚΗΦΗ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο χώρο μας ενημέρωση για τον αντιγριπικό εμβολιασμό.

Οι Επισκέπτες Υγείας απο το Κέντρο Υγείας Αμλμυρού επισκέφτηκαν τον χώρο μας, μιλήσανε με τα μέλη μας για την σπουδαιότητα του εμβολιασμού στην τρίτη ηλικία και μοίρασαν ενημερωτικά έντυπα για την προστασία από την εποχική γρίπη και την μη διασπορά των μικροβίων.

Την Παρασκευή 17/7/2020 οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο ελαιοτριβείο «ΚΑΝΤΙΚΟΥ» που βρίσκεται στο δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο. Σκοπός της εκδρομής ήταν αφενός να ξυπνήσει κάποιες αναμνήσεις των ωφελουμένων και αφετέρου μέσω της βιωματικής εμπειρίας και του διαλόγου, να γνωρίσουν τη διαδικασία επεξεργασίας της ελιάς.

Την Παρασκευή 10/7/2020 το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς συναντήθηκε με την κύρια Μήκα Μαρία, η οποία είναι Διατροφολόγος-Διαιτολόγος στην περιοχή του Βόλου. Η συνάντηση αφορούσε στην ενημέρωση της κυρίας Μήκα Μαρίας για τις δράσεις της δομής, την ημερήσια φροντίδα που προσφέρει και την ψυχική υποστήριξη των ηλικιωμένων αλλά και των φροντιστών τους.

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 η υπεύθυνη της δομής ΚΗΦΗ Βόλου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον υπεύθυνο του Κέντρου Φυσικοθεραπείας τον φυσικοθεραπευτή Πέτρο Ξανθόπουλο. Κατά τη συνάντηση ο κύριος Ξανθόπουλος ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η δομή, όπου είναι η ημερήσια νοσηλευτική φροντίδα, η ψυχολογική-συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελούμενων και των φροντιστών τους, δημιουργικές απασχολήσεις αλλά και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 η υπεύθυνη της δομής ΚΗΦΗ Βόλου,  πραγματοποίησε συνάντηση με την κ Σουσουρή Μαγδαληνή, υπεύθυνη της Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου AlzheimerΗ συνάντηση αφορούσε την ενημέρωση της υπεύθυνης σχετικά με τις δράσεις της δομής, την ημερήσια νοσηλευτική φροντίδα που παρέχει και την συμβουλευτική υποστήριξη στους ωφελούμενους αλλά και στους φροντιστές τους.

Την Πέμπτη 4/6/2020 το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς συναντήθηκε με την κύρια Γεωργιάδου Ελένη , η οποία είναι ειδικός παθολόγος στην περιοχή της Αγριάς. Η συνάντηση αφορούσε στην ενημέρωση στην κυρία Γεωργιάδου Ελένης αναφορικά με τις δράσεις της δομής, την ημερήσια φροντίδα που προσφέρει και την ψυχική υποστήριξη των ηλικιωμένων αλλά και των φροντιστών τους.

Μπαίνετε στο σύστημα μέσω ιντερνετ και κάνετε αυτά τα βήματα ακριβώς, δίνοντας τα στοιχεία που σας ζητάει, επιλέγετε να δηλώσετε τηλέφωνο ή mail και κάνετε υποβολή.

Επικοινωνείτε με τον προσωπικό γιατρό σας και του λέτε ποιά φάρμακα να σας συνταγογραφήσει.Ξέρει εκείνος άλλωστε..και θα φανεί το ιστορικό και τα φάρμακα σας στην προσωπική σας καρτέλα μέσα στο σύστημα.

Σε συνέχεια των ενημερωτικών δράσεων που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα στη δομή αστέγων, η Κινητή Μονάδα Μαγνησίας της ΔΙΟΔΟΥ ΑμΚΕ για την Ψυχική Υγεία της οποίας η λειτουργία χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας, επισκέφτηκε το ξενώνα με στόχο μια ομαδική συνάντηση όπου θα προήγαγε την υγεία των φιλοξενουμένων. 

Στο πλαίσιο συνέχισης των δράσεων διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, η ομάδα του Γραφείου Διευκόλυνσης Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης "Job Center" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου πρόκειται να συμμετάσχει ενεργά στη δράση της DEL MONTE στην πόλη μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Την Τετάρτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενημέρωσης μεταξύ του Hotspot Ξηροκάμπου και τουΣταθμού Προστασίας Μάνας και Παιδιού Βόλου.

Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Hotspot Ξηροκάμπου, Γεωργοπούλου Μαρία και Αλατζά Χριστίνα-Μαρίαεπισκέφτηκαν το χώρο του Σταθμού Προστασίας Μάνας και Παιδιού, με σκοπό την αμφίδρομη πληροφόρηση για το φυσικό αντικείμενο και τις δράσεις των δύο δομών,

 

Τη Τρίτη 30 Μαΐου 2023, η διαμεσαλαβήτρια της δομής Ειρήνη Φραγκούλη με την εμψυχώτρια Αλεξάνδρα Πατσαρούχα συμμετείχαν στο συμμετοχικό workshop του τμήματος Πολιτισμού, Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Στο πλαίσιο του μαθήματος "Τέχνη και κοινωνικές πρακτικές" μας ζητήθηκε να παρουσιάσουμε το υφαντό "οι διαδρομές των Ρομά"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Δευτέρα 29η Μαΐου 2023 η ομάδα του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης “Job Center” της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου υλοποίησε από κοινού σε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της DEL MONTE HR GREECE ενημερωτική δράση διασύνδεσης με την αγορά εργασίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Στο πλαίσιο λειτουργίας του Ξενώνα Αστέγων της ΚΕΚΠΑ-ΔΕΙΚ του Δήμου Βόλου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα την Τρίτη 30/05/2023 και ώρα 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος Σοφία Χάλαρη της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, η ημερίδα με τίτλο “Θεραπεύοντας την αστεγία” γίνεται με τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έχει κεντρικό θέμα την ομάδα θεατρικής έκφρασης που λειτούργησε στο ξενώνα αστέγων από φιλοξενούμενους και προσωπικό, με θετικά αποτελέσματα και ευδιάκριτη την θεραπευτική αξία που αποτυπώθηκε στα μέλη της,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης οι ωφελούμενοι και το προσωπικό της δομής, τη Παρασκευή 26/5/2023, βρέθηκαν σε γνωστό καφέ της παραλίας του Βόλου και απόλαυσαν τον καφέ τους. Στη συνέχεια παρακολούθησαν μια έκθεση με Θέμα "ΕΝΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" , που διεξαγώταν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Στόχος της έκθεσης ήταν η ευαισθητοποίηση σχετικά με το μείζον πρόβλημα των απορριμμάτων και η ενημέρωση για το τρόπο μείωσης τους μέσω της δημιουργικής ανακύκλωσης.

Τη Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε η  εκδήλωση "Τα παιδιά είναι παιδιά" του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Η εκδήλωση -που έγινε σε συνεργασία με το Παράρτημα Ρομά Αλιβερίου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ- έγινε με αφορμή τη λήξη του διδακτικού έτους και είχε σκοπό  να τονίσει τη "διαφορετικότητα" του γυμνασίου ως σχολείο με μαθητές Ρομά σαν ένα θετικό στοιχείο που βοηθά το σχολείο αλλά και όλους τους μαθητές να έρθουν σε επαφή με νέα ερεθίσματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Δευτέρα 29/05 η ομάδα του Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης "Job Center" της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνει με το Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού της Del Monte HR Ελλάς. Η ενημερωτική αυτή δράση αποσκοπεί στη διασύνδεση με ενεργές θέσεις εργασίας και διευκόλυνση των πολιτών στην υποβολή Αιτήσεων.

 BrowserPreview

Νεάπολη

HOTSPOTS

Ξηρόκαμπος

 

ΚΔΗΦ-ΑΜΕΑΕ Poster Κέντρου ΑΜΕΑ