09
Παρ, Ιουν

ΔΙΕΚ-Επαγγελματικη Εκπαιδευση
Εργαλεια
Τυπογραφια

Τις δύο μεγάλες κλαδικές εκθέσεις που αφορούν το ρούχο και τα αξεσουάρ επισκέφθηκαν οι Σπουδάστριες της ειδικότητας Σχεδιαστή Μόδας της Σχολής μας με τη συνοδεία, της Διευθύντριας  Μ. Βούλγαρη και της Εκπαιδεύτριας Ό. Οικονόμου.

Στο Metropolitan Expo Center και την Athens Fashion Trade Show που  αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό - καθώς σε αυτή παρουσιάζονται τα τελευταία trends σε γυναικείο και ανδρικό ένδυμα, σε υποδήματα, αξεσουάρ και resortwear,-  η ομάδα είχε την ευκαιρία να επεξεργαστεί τις νέες δημιουργίες  για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2023, δημιουργίες που θα φιγουράρουν στις βιτρίνες των καταστημάτων τους επόμενους μήνες.

Στο Ζάππειο Μέγαρο η ομάδα επισκέφθηκε την «Eleven The Fashion Project», που αποτελεί τη μοναδική εμπορική έκθεση αποκλειστικά για τη γυναικεία ένδυση, που φέρνει σε επαφή κατασκευαστές και σχεδιαστές με τα καλύτερα καταστήματα λιανικής, πολυκαταστήματα, e-shops, show rooms, με αντιπροσώπους, δημοσιογράφους μόδας και influencers από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Εleven βασισμένη στα πρότυπα διεθνών οργανώσεων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό εκθετών και επισκεπτών και έχει καταφέρει να συσπειρώσει κάτω από μία στέγη την ελληνική βιομηχανία μόδας και να στρέψει τα φώτα στον χώρο, με σκοπό να προβάλει το μήνυμα:
Η ελληνική μόδα έχει ιστορία, δυναμικό παρόν αλλά και φωτεινό μέλλον.

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ κα Σ. Χάλαρη και το Προσωπικό του ΙΙΕΚ ευχαριστεί τις δύο διοργανώσεις για τη φιλοξενία και την υποστήριξή τους, - ειδικά ευχαριστεί τους Διοργανωτές της AFTS για τη δωρεάν μετακίνηση της ομάδας – και προσβλέπει σε νέες εκπαιδευτικές δράσεις.

Δείτε περισότερες φωτογραφίες στην Iστοσελίδα του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου

2023 02 03 DIEK AthFashionShow 1

2023 02 03 DIEK AthFashionShow 2

2023 02 03 DIEK AthFashionShow 5

 

proypoth eggrafeis

Άρθρα ΔΙΕΚ