05
Δευ, Ιουν

ΔΙΕΚ-Επαγγελματικη Εκπαιδευση
Εργαλεια
Τυπογραφια

Εκπαιδευτική επίσκεψη, πραγματοποίησαν σε Βιοτεχνίες της περιοχής μας, στο πλαίσιο των μαθημάτων,  Προσομοίωση Επαγγελματικής Διαδικασίας και Χώρος Εργασίας,  οι σπουδάστριες της Ειδικότητας Σχεδιαστή Μόδας , η εκπαιδεύτρια τους Ό. Οικονόμου καθώς και οι φιλοξενούμενες σπουδάστριες της Ανώτερης Σχολής Μόδας της Τσεχίας, Vosonspso με την εκπαιδεύτρια τους, Vera Tasoulasova

Οι οικογένειες,  Α.- Α.- Ν. Πλίκα ( Meditex ltd),   Γ.- Ρ.- Ζ.  Θέου ( Theou Tailor  Made ) και  Α.- Γ.- Κ.- Μ. Μαγαλιού ( MAG ), υποδέχθηκαν, ξενάγησαν και ενημέρωσαν την ομάδα, για τις επιχειρήσεις, τον τρόπο δουλειάς τους και τον εξοπλισμό που χειρίζονται.  

Κατάρτιση, έρευνα, ποιότητα  και ευελιξία ήταν η συμβουλή όλων μια και με αυτά τα 4 δεδομένα όχι μόνο έχουν καταφέρει να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους , αλλά και να τις κάνουν να εξελιχθούν και να γίνουν αποδοτικότερες, κόντρα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε !!

Αξίζει να αναφερθεί ότι και στις 3 βιοτεχνίες εργάζονται Απόφοιτοι και κάνουν Πρακτική Άσκηση Σπουδαστές της ειδικότητας Σχεδιαστή Μόδας του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου, με τις καλύτερες εντυπώσεις και από τις δύο πλευρές.

Ευχαριστούμε τους Επιχειρηματίες για τη φιλοξενία καθώς και την αμέριστη, συνεχή υποστήριξη τους ακόμη και μέσω των  αναλώσιμων υλικών κατασκευής ενδυμάτων που προσέφεραν στους Σπουδαστές για τις εργασίες τους.

 

Δείτε περισότερα στην Iστοσελίδα του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου 

 

 

proypoth eggrafeis

Άρθρα ΔΙΕΚ