09
Παρ, Ιουν

"Μεταρρυθμίσεις και εξελίξεις στην παιδεία, η επόμενη μέρα στην εκπαίδευση και η ψηφιακή διάσταση της"

ΔΙΕΚ-Επαγγελματικη Εκπαιδευση
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας το τμήμα HJ-13 ARGONAUTS -VOLOS διοργάνωσε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό κέντρο της Νέας Ιωνίας εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Ζέττα Μακρή με θέμα "Μεταρρυθμίσεις και εξελίξεις στην παιδεία, η επόμενη μέρα στην εκπαίδευση και η ψηφιακή διάσταση της".

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κατόπιν πρόσκλησης ο Ύπατος κυβερνήτης Ευρώπης Μητρόπουλος Ιωάννης , ο κυβερνήτης Ελλάδος Βαρσάμης Κωσταντίνος, ο γραμματέας της περιφέρειας Ελλάδος κύριος Δημητρόπουλος Νίκος και πολλοί άλλοι αδερφοί AHEPA ανά την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη Δημητριάδος Αρχ .π. Αμφιλόχιος, ο βουλευτής Μαγνησίας ΛΙΟΥΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ , ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Βόλου αντιδήμαρχος οικονομικών κύριος Ζέρβας , η πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ , το οποίο ήταν συνδιοργανωτής της οργάνωσης , κυρία Σοφία Χάλαρη καθώς και πλήθος επισήμων τόσο από τις στρατιωτικές αρχές και τα σώματα ασφαλείας όσο και από υπηρεσίες , οργανισμούς και συλλόγους .

Πριν την ομιλία της υφυπουργού βραβεύτηκε ο εκπρόσωπος του πατέρα Αντωνίου από την κιβωτό του κόσμου για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Η απονομή της τιμητικής πλακέτας έγινε από τον κυβερνήτη Ahepa Ελλάδος Βαρσάμη Κωσταντίνο.

Ακολούθησε η ομιλία της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρίας Ζέττα Μακρή η οποία μαγνήτισε το κοινό και μοιράστηκε μαζί του μέρος από τις εκπαιδευτικές αλλαγές που συντελούνται.

Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στην υφυπουργό από τον ύπατο κυβερνήτη Ahepa Ευρώπης Μητρόπουλο Ιωάννη .

Μετά το πέρας της ομιλίας όλοι οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν στο φουαγιέ όπου υπήρξε έκθεση από φοιτητές του ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου, προσφέρθηκαν εδέσματα που παρασκεύασαν οι φοιτητές από το τμήμα μαγειρικής και αναψυκτικά τα οποία ήταν ευγενική χορηγία της τοπικής βιομηχανίας ΕΨΑ .


Περισσότερες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου 

 

proypoth eggrafeis

Άρθρα ΔΙΕΚ