09
Παρ, Ιουν

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ: Hotspot Ξηροκαμπου

<-- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ 5131947

Αρ. ΟΠΣ ΠΡΑΞΗΣ: 5131947

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ

HOTSPOT Ξηροκάμπου

Επιχορήγηση της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ για την λειτουργία δύο (2) Κοινωνικών HotSpot σε θύλακες φτώχειας του Δήμου Βόλου (Νεάπολη, Ξηρόκαμπος)

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΒΑΑ)».

 

 Web strip for Hotspot Xirokampou

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Την Τετάρτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενημέρωσης μεταξύ του Hotspot Ξηροκάμπου και τουΣταθμού Προστασίας Μάνας και Παιδιού Βόλου.

Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Hotspot Ξηροκάμπου, Γεωργοπούλου Μαρία και Αλατζά Χριστίνα-Μαρίαεπισκέφτηκαν το χώρο του Σταθμού Προστασίας Μάνας και Παιδιού, με σκοπό την αμφίδρομη πληροφόρηση για το φυσικό αντικείμενο και τις δράσεις των δύο δομών,

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Στο σημείο πρόσβασης (Hotspot) Ξηροκάμπου, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βόλου, γίνεται συλλογή φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού, με σκοπό την ενίσχυση της Δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου. 

Στα γραφεία του Hotspot Ξηροκάμπου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, έχει τοποθετηθεί ειδικά διαμορφωμένο κουτί συλλογής φαρμάκων, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό που δεν χρειάζονται, κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας της Δομής.

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Την Παρασκευή 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Μονογονεϊκων Οικογενειών και Απροστάτευτων Ατόμων, συνάντηση δικτύωσης μεταξύ  της Κοινωνικού Λειτουργού, Γεωργοπούλου Μαρίας και της Διοικητικού Υπαλλήλου Σωτήρη Άννας του Hotspot Ξηρόκαμπου,  και της Προέδρου του Συλλόγου κας Παραπαρέκη Μάγδας

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Την Πέμπτη 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικτύωσης μεταξύ του Hotspot Ξηροκάμπου και τουΔημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου.

Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Hotspot Ξηροκάμπου, Γεωργοπούλου Μαρία και Αλατζά Χριστίνα-Μαρίαεπισκέφτηκαν το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και συνάντησαν την Κοινωνική Λειτουργό κα. Τάσιου Αποστολία,  με σκοπό την αμφίδρομη πληροφόρηση για το φυσικό αντικείμενο και τις δράσεις των δύο δομών, καθώς επίσης και τον ορισμό του πλαισίου συνεργασίας. 

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Πέμπτη 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικτύωσης μεταξύ του Hotspot Ξηροκάμπου και του Πρωτοδικείου Βόλου. Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Hotspot Ξηροκάμπου, Γεωργοπούλου Μαρία και Αλατζά Χριστίνα-Μαρία επισκέφτηκαν το Πρωτοδικείο Βόλου, με σκοπό τη γνωριμία, την αμφίδρομη πληροφόρηση για τον τρόπο λειτουργίας των δύο Υπηρεσιών, καθώς επίσης και τον ορισμό του πλαισίου συνεργασίας.  

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Την Δευτέρα8 Μαίου 2023, τα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του Hotspot Ξηροκάμπουπραγματοποίησαν συνάντηση δικτύωσης με τη Δνση Κοινωνικής Προστασίας  του Δήμου Βόλου (Τμήμα Πρόνοιας). Η δράση της λειτουργία του κοινωνικού HotSpot στον θύλακα φτώχειας στην περιοχή του Ξηροκάμπου στο πλαίσιο της ΣΒΑΑ Δήμου Βόλο, στοχεύει στη βελτίωση  των ενεργειών των οποίων λαμβάνουν χώρα από το Δήμο Βόλου και των κοινωνικών φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης,

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Την Τρίτη 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικτύωσης μεταξύ του Hotspot Ξηροκάμπου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου.

Η Κοινωνική Λειτουργός του Hotspot Ξηροκάμπου, Γεωργοπούλου Μαρία και η Διοικητικός Υπάλληλος Σωτήρη Άννα επισκέφτηκαν το χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου, με σκοπό την αμφίδρομη πληροφόρηση για το φυσικό αντικείμενο και τις δράσεις των δύο δομών, καθώς επίσης και τον ορισμό του πλαισίου συνεργασίας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...