09
Παρ, Ιουν

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ: Hotspot Ξηροκαμπου
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Την Παρασκευή 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Μονογονεϊκων Οικογενειών και Απροστάτευτων Ατόμων, συνάντηση δικτύωσης μεταξύ  της Κοινωνικού Λειτουργού, Γεωργοπούλου Μαρίας και της Διοικητικού Υπαλλήλου Σωτήρη Άννας του Hotspot Ξηρόκαμπου,  και της Προέδρου του Συλλόγου κας Παραπαρέκη Μάγδας


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν η ιστορία και οι δράσεις του Συλλόγου, ο ρόλος του στην προώθηση και διεκδίκηση των αιτημάτων των μονογονεϊκών οικογενειών, το πλαίσιο λειτουργίας του, και η συνεργασία του Συλλόγου με άλλους κοινωνικούς και κρατικούς φορείς. Επίσης, δόθηκαν πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας, το αντικείμενο και την περιοχή παρέμβασης του Hotspot Ξηροκάμπου. 
Τέλος, ορίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων και η διαδικασία παραπομπών των ωφελούμενων.


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μονογονεϊκων Οικογενειών, ξεκίνησε τη δράση του  το 1985. Είναι ένα Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα και οι κύριες δραστηριότητες του αφορούν, την έρευνα και δραστηριοποίηση των μελών, τη διερεύνηση των δυνατοτήτων της αγοράς εργασίας προς αποκατάσταση των μελών, τη κάλυψη αναγκών απόρων μελών και  τη διασύνδεση των μελών με άλλες υπηρεσίες.


 

2023 04 11 HOTSPOT Χ KAPH ΝΙ 2

 


Η ομάδα του Hotspot Ξηροκάμπου αποτελείται από την Κοινωνική Λειτουργό-Συντονίστρια Γεωργοπούλου Μαρία, την Κοινωνική Λειτουργό Αλατζά Χριστίνα-Μαρία και τη Διοικητικό Υπάλληλο Σωτήρη Άννα.


home help 500x383To HOTSPOT Νεάπολης είναι υποέργο της Πράξης ΟΠΣ 5131947, "Επιχορήγηση της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ για την λειτουργία δύο (2) Κοινωνικών HotSpot σε θύλακες φτώχειας του Δήμου Βόλου (Νεάπολη, Ξηρόκαμπος)", στην προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2014-2020 και εντάσσεται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020

 


 JOB CENTER