09
Παρ, Ιουν

ΔΙΕΚ-Επαγγελματικη Εκπαιδευση
Εργαλεια
Τυπογραφια

Ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές σε όλες τις επαγγελματικές ειδικότητες έως τις 18/10/21, το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα υλοποιήσει  επιμορφωτικά  σεμινάρια, σχετικά με τις ειδικότητές του. 

Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων, όπως δήλωσε η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Σοφία Χάλαρη, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανέργους, εργαζόμενους, σπουδαστές και όχι μόνο, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά  τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. 

Από φέτος το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα παρέχει και μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων  για σπουδαστές και επαγγελματίες με σκοπό την ανάπτυξη των πρακτικών γνώσεων για τη βελτίωση των μεθόδων εργασίας τους.

Για την περίοδο 2021-2022 θα υλοποιηθούν τα κάτωθι σεμινάρια:

  1. Styling, Σχεδιασμός κολεξιόν και Αξεσουάρ: Ορισμός του StyleΤάσεις και Αισθητική Μόδας, Σχεδιασμός Ενδυμάτων και αξεσουάρ. 
  2. Restyling: Μετατροπή γκαρνταρόμπας-‘’βλέπω’’ τα ρούχα μου με άλλη ματιά, τα διακοσμώ και τα ανανεώνω.
  3. Τεχνικές Αργυροχρυσοχοΐας:  Εισαγωγή στις βασικές έννοιες, δέσιμο πέτρας, βασικές και σύνθετες τεχνικές χρυσοχοΐας.
  4. Παραγωγικό Κόσμημα: δημιουργία κοσμημάτων σε κερί, επαφή με τεχνικές χύτευσης
  5. Κεραμική Τέχνη:    δημιουργία κεραμικών αντικειμένων με διάφορες τεχνικές, τεχνική λούστρου, ανάλυση όγκου, τροχός, υαλώματα
  6. Ηλεκτρονικών Υπολογιστών : α) χειρισμός Η/Υ από απλούς χρήστες, γνωριμία με το Word, Excel, Διαδίκτυο, β)δημιουργία ιστοσελίδας στο περιβάλλον WordPressγ) Εκμάθηση Power Pointδ) Διαφήμιση στα Social Media: Facebook-Google+, LinkedIn, Twitter, Pinterest (πουλήστε μέσα από το pinterst),ε)  Σύνταξη Ψηφιακού Βιογραφικού Σημειώματος, Εκμάθηση και εισαγωγή στην MySQL
  7. Μαγειρικής- Γαστρονομίας: Ελληνικές εορταστικές συνταγές.
  8. Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ): Για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.
  9. Management  Μικρών Τουριστικών Επιχειρήσεων-Διαχείριση ολικής ποιότητας.  
  10. Ελεύθερο Σχέδιο.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου,  Ρήγα Φεραίου 1 και Χείρωνος σε δίμηνους "κύκλους" των 27 ωρών. Το κόστος του κάθε ‘κύκλου’  κυμαίνεται από 40,00 έως 50,00 € ανάλογα με τα υλικά των εργαστηρίων.

 Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ  Δήμου Βόλου και οι υπάλληλοι του Δήμου και της  ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ  θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα σεμινάρια με 50% έκπτωση στο συνολικό κόστος.


 Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο τηλέφωνο 24210-56446, στην ιστοσελίδα www.diek.gr., όπως επίσης και στα γραφεία της σχολής, όπου γίνονται καθημερινά και οι  Εγγραφές από 10:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.


 

   

 

proypoth eggrafeis

Άρθρα ΔΙΕΚ