09
Παρ, Ιουν

ΔΙΕΚ-Επαγγελματικη Εκπαιδευση
Εργαλεια
Τυπογραφια

Τις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου επισκέφθηκαν Μαθήτριες της Γ’ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ  Αλμυρού με τη συνοδεία των Καθηγητριών τους Ι. Αλαφροπάτη και Β. Αναγνώστου, στο πλαίσιο project για τη Μόδα, μέσω εικονικής επιχείρησης που οργανώνει ο οργανισμός JA Greece.

Η εικονική  επιχείρηση  Re_ creation fashion lab με αντικείμενο την κατασκευή τσάντας από T-shirts που δεν φοριούνται πια, στο πλαίσιο του προγράμματος και στο business plan της οφείλει  να συνεργαστεί με αντίστοιχους φορείς σε σχέση με το αντικείμενο για τον εμπλουτισμό γνώσης και δεξιοτήτων και για αυτό επέλεξε τη συνεργασία με την ειδικότητα Σχεδιαστή Μόδας της Σχολής.

Την ομάδα καλωσόρισαν Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ κα Σ. Χάλαρη και η Διευθύντρια κα Μ. Βούλγαρη η οποία στη συνέχεια μαζί με την υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων κα Λ. Αργυράκου έκαναν παρουσίαση και ξενάγηση στους χώρους της Σχολής.

Υλικό – τροφή για έμπνευση σε σχέση με την ανακύκλωση ενδυμάτων, παρουσιάστηκε από κοινού, στις Μαθήτριες του ΕΠΑΛ και τις Σπουδάστριες του ΙΕΚ από την Εκπαιδεύτρια Ό. Οικονόμου ενώ στο workshop που ακολούθησε όπου συμμετείχε και η Εκπαιδεύτρια Δ. Αγορά οι συμμετέχουσες σκιτσάρισαν διακοσμητικά στοιχεία και έκαναν δείγματα τα οποία θα προσθέσουν στις δημιουργίες τους.    

Το εικονικό κατάστημα  θα συμμετάσχει σε έκθεση στη Θεσσαλονίκη 

και όποιος θέλει μπορεί να το ψηφίσει για το βραβείο κοινού των διαφημιστικών σποτ των εικονικών επιχειρήσεων στη σελίδα :  

2023 03 21 DIEK EPAL Visit 2

2023 03 21 DIEK EPAL Visit 1

2023 03 21 DIEK EPAL Visit 3

2023 03 21 DIEK EPAL Visit 4

2023 03 21 DIEK EPAL Visit 7

 

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΔΙΕΚ

proypoth eggrafeis

Άρθρα ΔΙΕΚ