ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου

⬅︎ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΚΗΦΗ

KHFH Volos pin          KHFH Agrias          KHFH Agxialou pin star

 

Με την βοήθεια των ωφελούμενων ετοιμάσαμε και φέτος την Κυρά-Σαρακοστή. Το έθιμο της κυρά-Σαρακοστής είναι από τα παλιότερα έθιμα που σχετίζονται με τη γιορτή του Πάσχα, σήμερα όμως λίγο πολύ ξεχασμένο. Χρησίμευε πάντα ως ημερολόγιο για να μετράμε τις εβδομάδες από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς η κυρά-Σαρακοστή έχει 7 πόδια, ένα για κάθε εβδομάδα της περιόδου της Σαρακοστής.

Περισσότερα: Η Κυρά-Σαρακοστή στο ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου

Το Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου της θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 10:00 στη δομή του Κ.Η.Φ.Η.

Η πρόεδρος του Δ.Σ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Χάλαρη Σοφία

Περισσότερα: Κοπή πίτας για το 2019 στο ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Νέας Αγχιάλου θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 μ.μ στο κέντρο “Δαίδαλος” στη Νέα Αγχίαλο. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει αντιπροσωπεία των τμημάτων χορωδίας της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

Περισσότερα: Κοπή Πίτας στο ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου

Με την επιστημονικά υπεύθυνη της Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer κ. Μάγδα Σουσουρή συναντήθηκε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, η υπεύθυνη Νοσηλεύτρια του Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου κ. Μαρία Ζαβού, στο πλαίσιο των δράσεων δικτύωσης του Κ.Η.Φ.Η., μία δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου. Η συνάντηση αφορούσε σε ενημέρωση της υπεύθυνης αναφορικά με τις δράσεις της δομής, την ημερήσια νοσηλευτική και υποστηρικτική φροντίδα που παρέχει στους ηλικιωμένους της δομής αλλά και την συνεργασία των δύο υπηρεσιών.

Περισσότερα: Συνεργασία του ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου με τη Μονάδα Νόσου Αλτσχάιμερ Βόλου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουάριου 2017 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Η.Φ.Η. Νέας Αγχιάλου της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ του Δήμου Βόλου . Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων και απηύθυναν χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου κα Γεωργία Τοκαλή- Μποντού,

Περισσότερα: Η Κοπή πίτας στο ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου

Το κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Νέας Αγχιάλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ σας προσκαλεί  στα εγκαίνια που θα γίνουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 στο νέο μας κτίριο. Διεύθυνση Ελληνικής Αεροπορίας 27, Ν. Αγχίαλος.

Άρθρα ΚΗΦΗ