ΚΗΦΗ Βόλου

⬅︎ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΚΗΦΗ

KHFH Volos pin star          KHFH Agrias          KHFH Agxialou

                       

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Η φροντίδα των ατόμων που βρίσκονται στην τρίτη ηλικία είναι συχνά πολύ απαιτητική για τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους , ακόμα και αν αυτοί οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι οι γονείς τους. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, οι πολυάριθμες υποχρεώσεις  και ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των ατόμων που πάσχουν από άνοια τύπου Αλτσχάϊμερ κάνουν πολλούς από τους φροντιστές  αυτών των ατόμων να αισθάνονται ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο έργο τους και να υποφέρουν.

Περισσότερα...

Από το ΚΗΦΗ ΒΟΛΟΥ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων). Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων παρέα με τους μικρούς μας φίλους από τον παιδικό σταθμό ΟΡΦΕΑΣ. Τα παιδάκια χόρεψαν και τραγούδησαν για μας ενώ οι παππούδες μας στη συνέχεια τους διηγήθηκαν παραμύθια και τους δώσανε συμβουλές για την ζωή τους. Χρόνια πολλά!!!!

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κα Αναστασία Μορφογιάννη και τα μέλη του Δ.Σ. σας προσκλαούν στα εγκαίνια του ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ την Παρασκευή 29 Μαίου 2015 και ώρα 10:30. Το κτίριο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Μητροπολίτου Γρηγορίου με Γιαννιτσών 2, στην περιοχή Παλαιά (πλησίον του ναού Αγίων Θεοδώρων).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

Αναστασία Μορφογιάννη

Με αφορμή την Γιορτή της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΗΦΗ Βόλου εκδήλωση από τους σπουδαστές του «Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος» ( α’ και β’ έτος) που προσέφεραν στις κυρίες του Κέντρου κούρεμα και χτένισμα. Ήταν μια εκδήλωση που τους έδωσε ιδιαίτερη χαρά και ελπίζουν να επαναληφθεί.

Περισσότερα...

Ποιότητα ζωής στην Τρίτη Ηλικία. Καθώς τα χρόνια περνούν το άτομο προβληματίζεται όλο και περισσότερο έτσι ώστε να μπορέσει να διατηρήσει την ποιότητα ζωής του. Τα δεδομένα αλλάζουν στη ζωή όλων και πολλές φορές οι καταστάσεις , το καθημερινό τρέξιμο και το γεγονός ότι στη πορεία της ζωής μας χάνουμε την επαφή με φίλους

Περισσότερα...