08
Τετ, Φεβ
19 Νέα Άρθρα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του υπνωτηρίου 24210 91760 όλο το 24ωρο και στο 24210 91614 από τις 8:00 πμ μέχρι 6:00 μμ

Το υπνωτήριο θα λειτουργεί όλο το 24ωρο στο Κοινωνικό Κέντρο Αγίων Αναργύρων (Μπότσαρη με Αραχώβης 1) - καθημερινά.

Περισσότερα εδώ

ΚΔΑΠ-ΜΕΑ
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Στο  πλαίσιο του project ‘’Outsider Art’’ και σε συνέχεια των δυο προηγουμένων εκθέσεων (Μη Αναμενόμενη Τέχνη σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ), (Πόλεις στην Πόλη σε συνεργασία με το Μουσείο της Πόλης) το ΚΔΑΠμεΑ Βόλου της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ, διοργανώνει σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, έκθεση με τίτλο “ΑΝΑΓΡΑΦΗ” μια συνομιλία των ατόμων με αναπηρία του ΚΔΑΠΜμεΑ Βόλου, με τα εκθέματα του Μουσείου (ειδώλια). 

Ωμή Τέχνη (Art Brut), Τέχνη του περιθωρίου (Outsider Art) ορίζεται η τέχνη που δημιουργείται από ανθρώπους που δεν έχουν καμία εκπαιδευτική εμπειρία τέχνης , όπως είναι τα άτομα με ψυχικές διαταραχές, αναπηρίες ή ακόμα και παιδιά. Είτε εκ των πραγμάτων ζουν στο κοινωνικό περιθώριο ή έχουν επιλέξει να εκφράζονται με τρόπους που δεν εντάσσονται και δεν ακολουθούν τις επικρατούσες νόρμες. 

Σε αυτό λοιπόν το  πλαίσιο του ‘’Outsider Art’’ και σε συνέχεια των δυο προηγουμένων εκθέσεων που προαναφέρθηκαν το ΚΔΑΠμεΑ   Βόλου, ολοκληρώνει το project, με την έκθεση «ΑΝΑΓΡΑΦΗ» μια συνομιλία των ατόμων με αναπηρία με τα εκθέματα του Μουσείου (εδώλια). 

Την εικαστική επιμέλεια έχει αναλάβει η Ζίνα Διακομή (υπεύθυνη του εργαστηρίου κεραμικής ΚΔΑΠμεΑ Βόλου, της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την  Τέταρτη 9 Νοεμβρίου στις 19:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου (Αθανασάκη, 1). 

 

 


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121