28
Τρι, Μαρ

Erasmus+

ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση
Εργαλεια
Τυπογραφια

Η πολυετής συνεργασία του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου με την  ανώτερη σχολή μόδας της Τσεχίας, Vosonspso  προχώρησε σε νέα επίπεδα με την συμμετοχή Εκπαιδεύτριας της Ειδικότητας του Σχεδιαστή Μόδας  σε Erasmus+  project  για Staff, που διοργάνωσε η Σχολή της Πράγας.

Η Εκπαιδεύτρια  Ό. Οικονόμου, μετέβη  αρχές Νοεμβρίου στην Πράγα για να πραγματοποιήσει σειρά μαθημάτων στους Σπουδαστές της Vosonspso σε σχέση με τεχνικές σχεδιασμού και κοπής ενδυμάτων. Συναντήθηκε επίσης με Καθηγήτριες της Σχολής για να ενημερωθεί για το πρόγραμμα σπουδών και τη λειτουργία της.

Κατά την παραμονή της, επισκέφθηκε, επιχειρήσεις δημιουργίας ενδυμάτων  αποφοίτων της Vosonspso  και σημεία ιστορικής - πολιτισμικής σημασίας  της Τσεχίας.

Στο πλαίσιο  των projects της κινητικότητας δημιούργησε με τους σπουδαστές  ενδύματα εμπνευσμένα από τον Ελληνικό πολιτισμό

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ  κα Σοφία Χάλαρη καθώς και η Δημοτική αρχή του Βόλου ενισχύουν και προωθούν  αντίστοιχες Ευρωπαϊκές δράσεις, τα  οφέλη των οποίων  μέσω των προγραμμάτων Erasmus+ ενισχύουν τη γνώση και την εμπειρία των Εκπαιδευτών.

Δείτε περισότερες φωτογραφίες στην Iστοσελίδα του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου 

 

 

 

 

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

proypoth eggrafeis

Άρθρα ΔΙΕΚ