28
Τρι, Μαρ
22 Νέα Άρθρα

ΕΣΠΑ (2007-2013)

espa 4Το ΕΣΠΑ 2007-2013 (4η Προγραμματική Περίοδος) είναι το ελληνικό επιχειρησιακό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από πόρους της Ελληνικής Πολιτείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα περισσότερα εγκεκριμένα έργα τςη περιόδου (όπως π.χ. ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρα Ρομά, κτλ) αποτελούν "έργα γέφυρες", συνέχεια δηλαδή υλοποίησης έργων της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου (Γ' ΚΠΣ).

Οι Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες (ΤΟΠ ΕΚΟ), στοχεύουν στην κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του πληθυσμούμέσα από ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, οι οποίες καλύπτουν συμπληρωματικά τις διαφορετικές ανάγκες των ωφελουμένων, παρέχοντας τους ολοκληρωμένη υποστήριξη.

  • Τι είναι οι ΤΟΠ ΕΚΟ
  • Τι είναι οι Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες
Περισσότερα: ΤΟΠ-ΕΚΟ Βόλου

prosklisi-imeridas-topekoΣας προσκαλούμε στην Ημερίδα της Πράξης  "Προώθηση Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στο Βόλο" που υλοποιείται στο πλαίσιο των Τοπικών Σχεδίων Απασχόλησης για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (ΤΟΠΕΚΟ).

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί

την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012
και ώρα 9:30 π.μ.
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου. Εργατικού Κέντρου Βόλου

Περισσότερα: Εκκίνηση για το πρόγραμμα TOΠ-EKO στο Βόλο


Notice: Undefined property: stdClass::$fload_fulltext in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/image/intro.php on line 16

Αναδιοργανώνεται, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόλου το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Στο πλαίσιο αυτό και για την επίτευξη εξορθολογισμού του προσωπικού, οι δομές του προγράμματος περιορίζονται σε πέντε από 13 που είναι σήμερα. Από το πρόγραμμα εξυπηρετούνται 720 άτομα και από το πρόγραμμα της εταιρείας τοπικής αυτοδιοίκησης επιδοτούνται 284 άτομα.

Περισσότερα: Αναδιοργανώνεται η «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Βόλο

 Με αφορμή δηλώσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού σχετικά με την πληρωμή των εργαζομένων του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι", διευκρινίζονται τα εξής:

   Οι δηλώσεις του κ.Αγοραστού δεν αφορούν τον Δήμο Βόλου και την Κοινωφελή του Επιχείρηση ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.
   Ειδικότερα:
1. Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι υλοποιείται πλέον, χωρίς κανένα πρόβλημα, από την πρόσφατα συσταθείσα ενιαία Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βόλου ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, στην οποία και ανήκει το προσωπικό που εργάζεται στο πρόγραμμα.

Περισσότερα: Κανένα πρόβλημα στο Δήμο Βόλου για το "Βοήθεια στο Σπίτι"

ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ EVS

Ευρωπαϊκά Προγράμματα