28
Τρι, Μαρ

⬅︎ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ TΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

CommunityCentresLogo CMYK          TABELA KENTRO ROMA  Αλιβέρι      KHFH Agxialou Αγία Παρασκευή

 ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ Κέντρο Ρομά Αγίας Παρασκευής

Το Παράρτημα Ρομά Αγ. Παρασκευής, υποδέχεται καθημερινά το σύνολο των δυνητικά ωφελουμένων της Πράξης τουλάχιστον με 8ωρη παροχή υπηρεσιών πρωινές ώρες (07:30-15:30) σε πενθήμερη βάση, όλο το χρόνο. Το ωράριο λειτουργίας του Παραρτήματος Ρομά Αγ. Παρασκευής του Δήμου Βόλου ενδέχεται να αλλάξει εάν απαιτείται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των ωφελουμένων και πάντως διασφαλίζοντας την δυνητική 8ωρη ημερήσια προσφορά παροχής υπηρεσιών ανά ωφελούμενο.stardivider


 

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου, κατόπιν αιτήματός του, πραγματοποίησε συνάντηση στο χώρο της λέσχης του Σωματείου «ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ», η οποία έγινε στο πλαίσιο της δικτύωσης με άλλους φορείς.

Περισσότερα: Δράση δικτύωσης του Παραρτ. Ρομά Αγ. Παρασκευής με το σωματείο "Μάγνητες Τυφλοί"

  Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης  Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ), στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας με το 16ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής υλοποίησε το θεματικό-βιωματικό εργαστήριο «Μαθαίνω για την Καθαρά Δευτέρα». Τη δράση πραγματοποίησε η Διαμεσολαβήτρια του Παραρτήματος Ρομά Αγ. Παρασκευής Μαρία Δημοπούλου.

Περισσότερα: Συνέργεια του Παραρτ. Ρομά Αγ. Παρασκευής με το 16ο Νηπιαγωγείο για την Καθαρά Δευτέρα

 Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου, κατόπιν αιτήματός του, πραγματοποίησε συνάντηση στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου, η οποία έγινε στο πλαίσιο της δικτύωσης με άλλους φορείς.

Περισσότερα: Δράση δικτύωσης του Παραρτ. Ρομά Αγ. Παρασκευής με το Κοινων. Φαρμακείο του Δήμου Βόλου

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης  Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας με το 16ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής υλοποίησε δράση στο χώρο του σχολείου με θέμα:  «Υγιεινή των χεριών σε νήπια»

Τη δράση πλαισίωσαν τα στελέχη του Παραρτήματος Ρομά Αγίας Παρασκευής Χαρβάτη Σταυρούλα, νοσηλεύτρια  καθώς και η Δημοπούλου Μαρία, διαμεσολαβήτρια της δομής.

Περισσότερα: Συνέργεια του Παραρτ. Ρομά Αγ. Παρασκευής με το 16ο Νηπιαγωγείο για την καθημερινή υγιεινή

Το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, κατόπιν αιτήματός του, πραγματοποίησε συνάντηση στο χώρο της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Ιωλκού η οποία έγινε στο πλαίσιο της δικτύωσης με άλλους φορείς.

Απώτερος σκοπός της συνάντησης ήταν η αμοιβαία παροχή πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία των δύο δομών με στόχο να διερευνηθεί η δυνατότητα εξυπηρέτησης των ωφελούμενων ΡΟΜΑ  του οικισμού της Αγίας Παρασκευής με τη δομή. Από τα στελέχη της ΤΟΜΥ ενημερωθήκαμε για τον τρόπο λειτουργίας της  και συζητήθηκε η δυνατότητα εξυπηρέτησης ωφελούμενων της δομής μας.

Περισσότερα: Δράση δικτύωσης του Παραρτ. Ρομά Αγ. Παρασκευής με το ΤΟΜΥ Ιωλκού

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου υλοποίησε συνάντηση με το Κέντρο Υγείας Βόλου που στεγάζεται σε κτίριό του στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και η οποία έγινε στο πλαίσιο της δικτύωσης με άλλους φορείς.

Η ενημερωτική συνάντηση είχε ως σκοπό  την παροχή πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία των δύο δομών δεδομένου και της στελέχωσης του Παραρτήματος με  καινούρια υπάλληλο στη θέση της νοσηλεύτριας, προκειμένου να υπάρξει εκ νέου δυνατότητα εξυπηρέτησης των ωφελούμενων ΡΟΜΑ  του οικισμού της Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερα: Δράση δικτύωσης του Παραρτ. Ρομά Αγ. Παρασκευής με το Κέντρο Υγείας Βόλου

Περισσότερα Άρθρα...

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας