23
Πεμ, Μαρ

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

Στις 06/11/2014 στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, το Κέντρο Στήριξης Ρομά Αγίας Παρασκευής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) οργάνωσε ενημερωτική συνάντηση στο χώρο του κέντρου σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βόλου. Η συνάντηση αφορούσε στην ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα που υλοποιεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και τις θεματικές ενότητες που προσφέρονται.

Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν τα προγράμματα για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, δόθηκαν οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής και τον κανονισμό λειτουργίας. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και δόθηκε η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να λύσουν τυχόν απορίες τους. Έπειτα ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφών με τη συμπλήρωση αιτήσεων. Στη συνάντηση συμμετείχαν νέοι Ρομά από την γειτονιά των Ρομά στην Αγία Παρασκευή, τα στελέχη του Κέντρου Στήριξης Ρομά της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και οι κυρίες Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βόλου και Πηνελόπη Σούρλα από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βόλου.

Το Κέντρο Στήριξης ΡΟΜΑ και Ευπαθών Ομάδων συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013. Ο Τελικός Δικαιούχος της δράσης είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας