23
Πεμ, Μαρ

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

Τα στελέχη του Κέντρου Στήριξης ΡΟΜΑ Αγ. Παρασκευής της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τις παιδαγωγούς του Κέντρου Στήριξης ΡΟΜΑ Αλιβερίου, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 πραγματοποίησαν βιωματικά παιχνίδια με τους μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευής Δήμου Βόλου, μετά την γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς.


Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 17ου Δημοτικού Σχολείου όπου στήθηκαν οι 5 σταθμοί των παιχνιδιών. Τα 40 παιδιά που συμμετείχαν χωρίστηκαν σε ομάδες και με την προτροπή και καθοδήγηση των εμψυχωτών ξεκίνησαν να περνούν από σταθμό σε σταθμό ολοκληρώνοντας όλα τα παιχνίδια. Στόχος των βιωματικών παιχνιδιών ήταν η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ μαθητών διαφορετικών πολιτισμικών ομάδων του σχολείου και η προώθηση της μεταξύ τους συνεργασίας. Η λήξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτήθηκε με αυτό τον ευχάριστο τρόπο δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να απολαύσουν στιγμές χαράς και στους γονείς και τους δασκάλους να χειροκροτήσουν τις επιτυχίες τους.

Το Κέντρο Στήριξης Ρομά Αγίας Παρασκευής συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ στα πλαίσια του ΕΣΠΑ. Τελικός Δικαιούχος του έργου είναι η ΕΕΤΑΑ, ενώ η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ είναι ανάδοχος του έργου στο Βόλο. 


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας