23
Πεμ, Μαρ

Υποέργο Ι: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Εργαλεια
Τυπογραφια

Σήμερα 2/11/2022 ημέρα Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας Δ. Βόλου της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ, συνάντηση δικτύωσης μεταξύ των στελεχών κ. Σταυρούλας Καρτσιδήμα, Συντονίστριας Κοινωνικής Λειτουργού του Κέντρου Κοινότητας, Ευανθίας Μπρουσοβάνα, Νοσηλεύτριας και της κας Μαρίας Παπαδοπούλου, Κοινωνικής Λειτουργού του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία "Ο Αριστεύς" του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

  • Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία των στελεχών και συγκεκριμένα η γνωστοποίηση λειτουργίας της δομής και της δυνατότητας να εξυπηρετήσει μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.
  • Από το Κέντρο Κοινότητας ζητήθηκε η συνδρομή στην πληροφόρηση των οικογενειών και νοικοκυριών που λαμβάνουν προνοιακά βοηθήματα για την λειτουργία της δομής και η παραπομπή τους ή μελών του νοικοκυριού που είναι ΑΜΕΑ.

 


Η Πράξη " Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου" με αρ. ΟΠΣ 5002811, χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 με πόρους του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην 5η χρηματοδοτική περίοδο ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

      


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας