23
Πεμ, Μαρ

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αλιβεριου
Εργαλεια
Τυπογραφια

Tο Κέντρο Στήριξης Ρομά Αλιβερίου, σε συνεργασία με την Μητρόπολη Δημητριάδος και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Διαφορετικότητα: Είμαστε μαζί» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00μμ στο Αμφιθέατρο Κορδάτος του παραλιακού Συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον Βόλο. Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στο Ρατσισμό 2015 από το άτυπο τοπικό δίκτυο για τους Ρομά στο οποίο συμμετέχουν η Κοινωφελής του Δήμου Βόλου (Κέντρα Στήριξης Ρομά), το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η Μητρόπολη Δημητριάδος και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, το Κέντρο Στήριξης Ρομά Αλιβερίου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και το Πρόγραμμα «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στις Περιφέρειες Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Διαφορετικότητα: Είμαστε μαζί» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00μμ στο Αμφιθέατρο Κορδάτος του παραλιακού Συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον Βόλο.

Πρόγραμμα:


18:00-18:30 Προσέλευση
18:30-18:45 Έναρξη-Χαιρετισμοί επισήμων
18:45-19:15 Παρουσίαση της ομάδας μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Αλιβερίου «Οι Ρομαλέοι»
19:15-20:05

Θεατρική παράσταση «Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας», (συμμετέχουν μαθήτριες & μαθητές του 17ου ΔΣ Βόλου)

20:05-20:35

Χορωδία «Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ», (συμμετέχουν μαθήτριες & μαθητές του 10ου ΔΣ Ν.Ιωνίας Βόλου)

 

 

 


 Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ (19-3-2015)

 

Τη Πέμπτη 19-3-2015 πραγματοποιήθηκε κοινή εκδήλωση του Κέντρου Στήριξης Ρομά Αλιβερίου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ με τη Μητρόπολη Βόλου και το πρόγραμμα εκπαίδευση Παιδιών Ρομά του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο αμφιθέατρο Κορδάτος με τίτλο "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ". Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατα του ρατσισμού και αφιερώθηκε στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Παρουσιάστηκαν οι ΡΟΜΑΛΕΟΙ (η ομάδα υποστήριξης στην εκπαίδευση από το Αλιβέρι), θεατρικό δρώμενο από μαθητές Ρομά και μη Ρομά του 17ου δημοτικού σχολείου Βόλου καθώς και η μικτή χορωδία ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ του 10ου δημοτικού σχολείου Αλιβερίου. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και το βίντεο για τη παγκόσμια ημέρα Ρομά - αποτέλεσμα της συνεργασίας των 3 αυτών φορέων- που θα παιχτεί στα εθνικά κανάλια στις 8 Απριλίου σαν κοινωνικό μήνυμα.

Χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κα Μορφογιάννη, η αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κα Τοκαλή και οι διευθυντές πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας