28
Τρι, Μαρ

Υποέργο Ι: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Την Τετάρτη 1 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κοινωνικού Κέντρου Αγίων Αναργύρων, συνάντηση δικτύωσης μεταξύ της Κοινωνικού Λειτουργού κας Φιλιππίδου Φανής του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βόλου και την ομάδα έργου του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Βόλου.Βασικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με την λειτουργία υπηρεσιών για τη στήριξη ηλικιωμένων στο Κέντρο Κοινότητας της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και πιο συγκεκριμένα του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων του ΟΠΕΚΑ.

Δόθηκαν πληροφορίες για τη διαδικασία, τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά ένταξης που απαιτούνται για το επίδομα και ακολούθησε συζήτηση για την εύρεση τρόπων συνεργασίας και παραπομπών μεταξύ των δύο φορέων.

2023 03 02 KK BSS


Η Πράξη " Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου" με αρ. ΟΠΣ 5002811, χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 με πόρους του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην 5η χρηματοδοτική περίοδο ΕΣΠΑ 2014-2020.


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας