23
Πεμ, Μαρ

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:  Το Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων Αγίας Παρασκευής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ.) στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ υπηρεσιών με σκοπό την προαγωγή υγείας και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού στόχου πραγματοποίησε την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 στον χώρο του κέντρου, προληπτικό ιατρικό έλεγχο αναπνευστικής λειτουργίας σε άτομα της ομάδας στόχου. Οι 46 σπιρομετρήσεις πραγματοποιήθηκαν από τους τεχνικούς της Κινητής Μονάδας Σπιρομετρήσεων κ. Δρούγια Βιορέλη και κ. Γιώτα Στέλιο και στην συνέχεια ο έλεγχος του αποτελέσματος έγινε από την ειδικευόμενη ιατρό της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κα Μάλλη Φωτεινή.

Οι ωφελούμενοι συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο, παρέλαβαν το αποτέλεσμα της εξέτασης και σε όσους κρίθηκε απαραίτητο έγινε παραπομπή για περαιτέρω έλεγχο από ειδικούς πνευμονολόγους ανάλογα με τον φορέα ασφάλισης του κάθε ωφελούμενου.

Για την ανωτέρω συνεργασία ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή κ. Γουργουλιάνη Κωνσταντίνο, Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που με την βοήθειά του συνέβαλε ώστε η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία να ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμά μας, καθώς και την ειδική ιατρό εργασίας κα Φυσαράκη Μαρία για την επίβλεψη και την βοήθειά της στην συν-διοργάνωση της δράσης.
Το Κέντρο Στήριξης ΡΟΜΑ και Ευπαθών Ομάδων συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013. Ο Τελικός Δικαιούχος της δράσης είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Ανάδοχος του έργου είναι η Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ..

 


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας