28
Τρι, Μαρ

Υποέργο Ι: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κέντρου Υγείας  Βόλου συνάντηση δικτύωσης μεταξύ των ψυχολόγων του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βόλου, κας Ζήση Αντιγόνης και κου Τσουκάλη Δημήτρη, της Κας Μίτοβα Ρενάτας, Παιδιάτρου στο ΚΥ, και των Επισκεπτριών Υγείας, που πλαισιώνουν το Παιδιατρικό Τμημα του ΚΥ.

Βασικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με την λειτουργία υπηρεσιών υποστήριξης για Παιδιά και τις οικογένειές τους που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, το οποίο διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου.

Περιγράφηκε αναλυτικά το πλαίσιο δράσης και παρέμβασης, η δυνατότητα της ΔΩΡΕΑΝ στήριξης σε όλους τους πολιτες με εστίαση στους ευάλωτους κοινωνικά και οικονομικά, και τονίστηκε η ανάγκη και η σημασία δικτύου παραπομπών, προκειμένου να μπορεί ο πολίτης να λαμβάνει ολιστική φροντίδα και αρωγή στα θέματα που άπτονται του οικογενειακού συστήματος.

Τέλος διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας.

 2023 02 15 KK NEAP Orphanage 1


Η Πράξη " Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου" με αρ. ΟΠΣ 5002811, χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 με πόρους του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην 5η χρηματοδοτική περίοδο ΕΣΠΑ 2014-2020.


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας