23
Πεμ, Μαρ
23 Νέα Άρθρα

Εργαλεια
Τυπογραφια

Ακολουθεί ενημέρωση για τις αιτήσεις που τέθηκαν σε αναστολή. Παρακαλούμε θερμά, για την κοινοποίηση του παρόντος σε όλους τους υπαλλήλους που υποδέχονται και καταχωρούν αιτήσεις (και που ενδεχόμενα δεν περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη λίστα παραληπτών ή δεν λαμβάνουν τα μηνύματα):

 

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου τέθηκαν σε αναστολή οι κάτωθι κατηγορίες αιτήσεων:

  • 1.528 αιτήσεις, που σύμφωνα με τα δηλωθέντα στοιχεία, η άδεια διαμονής του αιτούντα είχε λήξει.
  • 435 αιτήσεις, οι οποίες είχαν υποβληθεί από φοιτητές έως 25 ετών (κάτι το οποίο δεν προβλέπεται στην ΚΥΑ του προγράμματος).
  • 46 αιτήσεις, στις οποίες, μετά τις διασταυρώσεις, βρέθηκε εισόδημα από αδήλωτες επιδοτήσεις.
  • 7 αιτήσεις, στις οποίες εμφανιζόταν το ίδιο πρόσωπο δυο φορές μέσα στην αίτηση (προέκυψε από τους κατασταλτικους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν πριν την έκδοση του αρχείου πληρωμής).

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, εάν ο αιτών αμφισβητεί το λόγο αναστολής, πρέπει να μεταβεί στο Δήμο με τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν την πραγματική του κατάσταση. Ακολουθούν παραδείγματα:

Παράδειγμα 1: ο αιτών προσκομίζει νέα άδεια διαμονής σε ισχύ ή βεβαίωση κατάθεσης δικαιολογητικών για ανανέωση.

Παράδειγμα 2: ο αιτών προσκομίζει πιστοποιητικό ολοκλήρωσης σπουδών.

Ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος του Δήμου, αφού ελέγξει τα δικαιολογητικά, μπορεί να επανενεργοποιήσει την αίτηση (επιλέγοντας τη σχετική ενέργεια στην ηλεκτρονική πλατφόρμα) και εν συνεχεία, αν χρειάζεται, να την τροποποιήσει (πχ εισάγοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου του αιτήματος για ανανέωση της άδειας, ή τον αριθμό της νέας άδειας, ή αποεπιλέγοντας την «φοιτητική» ιδιότητα και συμπληρώνοντας την τρέχουσα).

Σε διαφορετική περίπτωση, η πράξη έγκρισης θα ανακληθεί. Αν η πράξη έγκρισης ανακληθεί, οι αιτούντες κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν τα οριζόμενα στο άρθρο 9 της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Αριθμ.: Γ.Δ.5οικ.2961-10, ΦΕΚ 128 Β΄, 24/1/2017).

Με εκτίμηση,

Για την ομάδα του ΚΕΑ,

Γιώργος Πλανήτερος

Διεύθυνση Καταπολέμησης της Φτώχειας

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης