23
Πεμ, Μαρ
23 Νέα Άρθρα


Notice: Undefined property: stdClass::$fload_fulltext in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/image/intro.php on line 16
Εργαλεια
Τυπογραφια

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

Ακολουθεί ενημέρωση για το Επίδομα Στέγασης. Παρακαλούμε θερμά, για την ενημέρωση όλων των υπαλλήλων που υποδέχονται και να καταχωρούν αιτήσεις και που ενδεχομένως δεν περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη λίστα παραληπτών ή δεν λαμβάνουν τα μηνύματα:

Αναστολή Αιτήσεων λόγω Παραχώρησης σε Προηγούμενες Φορολογικές Χρήσεις:

Στις περιπτώσεις αιτήσεων που έχουν μπει σε αναστολή με την αιτιολογία «από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις διαπιστώθηκε ότι το νοικοκυριό δεν πληροί τους όρους και προϋποθέσεις της ΚΥΑ του προγράμματος (Παραχώρηση σε προηγούμενες φορολογικές χρήσεις - ΚΥΑ Άρθρο 14, παρ. ε)», επανενεργοποίηση της αίτησης μπορεί να γίνει από την υπηρεσία σας, μόνο εάν ο δικαιούχος προσκομίσει:

α) Μισθωτήριο (ή μισθωτήρια) με εμπρόθεσμη υποβολή και αποδοχή, για τη συγκεκριμένη κατοικία που να καλύπτουν τουλάχιστον τα έτη 2017 και 2018 (από 1/1/2017 έως 31/12/2018), ή 

β) Αποδεικτικά (ομοίως μη εκπρόθεσμα) ότι για τα έτη αυτά διέμενε σε άλλη κατοικία από αυτήν για την οποία υπέβαλε την αίτηση για το Επίδομα Στέγασης.  

Ως εμπρόθεσμη υποβολή και αποδοχή μισθωτηρίου νοείται η υποβολή και αποδοχή που έχει γίνει το αργότερο έως το τέλος του επόμενου μήνα από την ημερομηνία έναρξης της μίσθωσης. 

Ως εμπρόθεσμο αποδεικτικό για την διαμονή σε άλλη κατοικία από αυτή που νοικιάζει, νοείται για παράδειγμα η εμπρόθεσμη φορολογική δήλωση στην οποία ο δικαιούχος έχει δηλωθεί ως φιλοξενούμενος σε άλλο σπίτι. 

 

Με εκτίμηση, 

Για το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την ΗΔΙΚΑ Α.Ε.

Γιώργος Πλανήτερος

Διεύθυνση Καταπολέμησης της Φτώχειας

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης