23
Πεμ, Μαρ
23 Νέα Άρθρα


Notice: Undefined property: stdClass::$fload_fulltext in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/image/intro.php on line 16
Εργαλεια
Τυπογραφια

Καλησπέρα,

Ακολουθεί ενημέρωση για το Επίδομα Στέγασης και το ΚΕΑ. Παρακαλούμε θερμά, για την ενημέρωση όλων των υπαλλήλων που υποδέχονται και να καταχωρούν αιτήσεις και που ενδεχομένως δεν περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη λίστα παραληπτών ή δεν λαμβάνουν τα μηνύματα:

{rsfiles path="Stegastiko/Aitima_Epanaforas_aitisis.docx"} 

1)     Σας ενημερώνουμε ότι έχει αλλάξει η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΟΠΕΚΑ στην οποία κοινοποιούνται οι εισηγήσεις για αναδρομικές καταβολές του ΚΕΑ και Επιδόματος Στέγασης. Πλέον οι εισηγήσεις για αναδρομική καταβολή για το ΚΕΑ θα στέλνονται στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενώ οι εισηγήσεις για την αναδρομική καταβολή για το Επίδομα Στέγασης θα στέλνονται στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

2)     Επιπλέον, ενημερώνουμε ότι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Στέγασης έχουν αναρτηθεί επικαιροποιημένες Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις.

3)     Τέλος, επαναλαμβάνεται ότι ερωτήματα που αφορούν σε όρους και προϋποθέσεις των δύο προγραμμάτων αποστέλλονται αποκλειστικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για το ΚΕΑ και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για το Επίδομα Στέγασης. Παρακαλείσθε να μην απευθύνετε ανάλογα ερωτήματα στις υπηρεσίες του ΟΠΕΚΑ ή στην τηλεφωνική γραμμή της ΗΔΙΚΑ.

Με εκτίμηση, 

Για το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την ΗΔΙΚΑ Α.Ε.

 

Γιώργος Πλανήτερος

Διεύθυνση Καταπολέμησης της Φτώχειας

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης