28
Τρι, Μαρ
22 Νέα Άρθρα

Waves II

Το προηγούμενο έργο υποδοχής 5 εθελοντών της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ με τιτλο: WAVES II: We Are Volos' EvS II και κωδικό 2017-3-EL02-KA105-003558, που ολοκληρωθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στις 30/06/2019 εμφανίζεται στη βάση δεδομένων των αποτελεσμάτων των έργων του Erasmus+ 2014-20 (Erasmus+ Project Results) ως "Παράδειγμα Καλής Πρακτικής" (Good Practice Example).

Περισσότερα: ΚΑΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ στο Erasmus+ για το έργο της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, WAVES II: "We Are Volos' EvS II" 

Ο Qafar Rzayev καλλιτέχνης σύγχρονης τέχνης από το Αζερμπαϊτζάν με τη νέα του installation (εικαστικό χώρο) σας προσκαλεί να δοκιμάσετε την ΑΠΟΔΟΧΗ σας ! (ACCEPTANCE). Πρόκειται για μια τολμηρή προσπάθεια που όχι μόνο προκαλεί τον θεατή να εγκαταλείψει αυτά που ήδη γνωρίζει και να κοιτάξει την τέχνη από μια διαφορετική οπτική γωνιά, αλλά ταυτόχρονα του επιτρέπει να κοιτάξει τον κόσμο μέσω από τα μάτια του Qafar. Ο νέος Αζέρος καλλιτέχνης έχει ζήσει τους τελευταίους μήνες στο Βόλο ως εθελοντής στο έργο WAVES II (We Are Volos EvS II) της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Βόλου, ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, και τώρα σε συνεργασία με την Έλενα Νικηφόρου (ζωγράφος-εμψυχωτής του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών-ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) έχει ετοιμάσει αυτή την έκθεση για τους κατοίκους του Βόλου.

Είστε ευπρόσδεκτοι στην έκθεση! (23.01 – 06.02.2019, Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας Βόλου)

To έργο WAVES II χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+ 2014-20 με Εθνική Μονάδα Συντονισμού του προγράμματος Erasmus+ για τον τομέα «Νεολαία» το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης-ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Περισσότερα: Ατομική Έκθεση εθελοντή νέου του EVS

ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ EVS

Ευρωπαϊκά Προγράμματα