23
Πεμ, Μαρ

Υποέργο Ι: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Εργαλεια
Τυπογραφια

Το σκεπτικό της εκδήλωσης: έχουν προγραμματισθεί τρία σεμινάρια με γνωστικό αντικείμενο τη θετική ψυχολογία σε πρώτη φάση και ακολούθως τον σχεδιασμό της επαγγελματικής σταδιοδρομίας ή επαναπροσδιορισμό αυτής στις περιπτώσεις ανέργων άνω των 45. 

Το πρώτο σεμινάριο με τίτλο “Η δύναμη του τώρα” θα διεξαχθεί στο κτήριο του Κέντρου Κοινότητας (2ας Νοεμβρίου 129-πρ. υγειονομικό- την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 6:30 και σχετίζεται με την θετική ψυχολογία. Η ομιλήτρια είναι η Σόνια Παπαπαρίση

Στόχος του σεμιναρίου είναι η προσέγγιση του κοινού με θέμα που αγγίζει ένα αρκετά ευρύ και διαφοροποιημένο κοινό (το κοινό χαρακτηριστικό των ωφελούμενων που προσκλήθηκαν να το παρακολουθήσουν είναι η ανεργία , χωρίς να ληφθούν υπόψη άλλα χαρακτηριστικά όπως η ηλικία, το μορφωτικό επίπεδο, το φύλο, η υπηκοότητα κτλ.).

Στη συνέχεια ο στόχος είναι επίσης η διάγνωση των αναγκών των ενδιαφερομένων ανέργων , η ομαδοποίησή των αναγκών τους, και ο προγραμματισμός σεμιναρίων σε μια πιο τακτική βάση ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε ομάδας. 

 Το όλο σκεπτικό μας είναι η δημιουργία μιας επιπλέον στήριξης-εμψύχωσης από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου προς τους ωφελούμενούς ως ενέργειας ενδυνάμωσης για την απασχόληση, έτσι ώστε να ενισχυθούν οι προοπτικές απασχόλησής τους, μιας και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν αρκεί πάντα να εντοπίσουμε μια κενή θέση εργασίας, αλλά είναι επίσης σημαντικό να τη διεκδικήσουμε και να τη διατηρήσουμε.  


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας