23
Πεμ, Μαρ

Υποέργο Ι: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Εργαλεια
Τυπογραφια

Ομαλά εξελίσσεται η ενημέρωση των ωφελουμένων ανέργων για θέσεις εργασίας μέσω των προκηρύξεων  που ανακοινώνονται τόσο από τον Δήμο Βόλου και τα Νομικά Πρόσωπα (ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και ΔΟΕΠΑΠ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.), όσο και πανελλαδικής εμβέλειας.

Η πληροφόρηση πραγματοποιείται μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS στα κινητά τηλέφωνα των ανέργων, οι οποίοι είναι καταγεγραμμένοι στο μητρώο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βόλου. Η εφαρμογή αυτή συνιστά ένα νέο τρόπο επικοινωνίας που ανέπτυξε το Κέντρο Κοινότητας για τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (ΑΜΕΑ, μακροχρόνια άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι άνω των 50 ετών, άτομα που ανήκουν στην ακραία φτώχεια), προκειμένου να ενημερώνεται άμεσα μεγάλος αριθμός πολιτών για προκηρύξεις θέσεων εργασίας που τους αφορούν.

      Από τον Αύγουστο του 2021 που τέθηκε σε εφαρμογή, έχουν αποσταλεί συνολικά σε 1.011 πολίτες SMS για επτά (7) προκηρύξεις


Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου, είναι έργο του ΕΣΠΑ 2014-2020, εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Θεσσαλίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για την περίοδο 2017-2023.

Τελικός δικαιούχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Βόλου


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας