28
Τρι, Μαρ

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

  Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης  Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ), στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας με το 16ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής υλοποίησε το θεματικό-βιωματικό εργαστήριο «Μαθαίνω για την Καθαρά Δευτέρα». Τη δράση πραγματοποίησε η Διαμεσολαβήτρια του Παραρτήματος Ρομά Αγ. Παρασκευής Μαρία Δημοπούλου.

Με αφορμή το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαρά Δευτέρας με μεγάλη μας χαρά βρεθήκαμε στο χώρο του 16ου Νηπιαγωγείου Βόλου για την πραγματοποίηση ενός βιωματικού εργαστηρίου.

Η δράση αποτελούνταν από την κατασκευή χαρταετού, όπου τα παιδιά με ιδιαίτερη χαρά  χρησιμοποίησαν εκπαιδευτικό υλικό με αποτέλεσμα να αποτυπώσουν την δημιουργικότητα τους σε πολύχρωμους και ευφάνταστους χαρταετούς. Παράλληλα μάθαμε τι εορτάζουμε με τα ήθη και τα έθιμα της Καθαρά Δευτέρας, όπως ο χαρταετός, η εξοχή, ο χαλβάς και τα σαρακοστιανά εδέσματα.  

2023 02 16 KK YPIII TOMY 1

2023 02 16 KK YPIII TOMY 1

2023 02 16 KK YPIII TOMY 1

 


Το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής, υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης ΕΣΠΑ «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου». Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας