23
Πεμ, Μαρ

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αλιβεριου
Εργαλεια
Τυπογραφια

Το Κέντρο Στήριξης Ρομά Αλιβερίου έχει αρχίσει εδω και καιρό δράσεις για την αποφυγή της σχολικής διαρροής των παιδιών που φοιτούν στο Γυμνάσιο σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας και το Πρόγραμμα Εκπαίδευση Παιδιών Ρομά του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Τη δράση αυτή ανέλαβε να στηρίξει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κος Ιγνάτιος ο οποίος χθες επισκέφτηκε το Κέντρο και μίλησε με τα παιδιά του γυμνασίου και τους γονείς τους. Με σκοπό τη στήριξη της παραμονής των παιδιών στο σχολείο και την ολοκλήρωση της φοίτησής τους, πρότεινε "κοινωνικό συμβόλαιο" με τα παιδιά που θα περιλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες & παροχές σε αυτούς που θα ολοκληρώνουν τη φοίτησή τους.

Η πρόταση έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό απο τα παιδιά και τους γονείς και το κέντρο μας στο πρόσωπο του Σεβασμιώτατου βρήκε πολύτιμο σύμμαχο στη προσπάθεια στήριξης των παιδιών ρομά στην εκπαίδευση.

020

026

031

036

{jathumbnail off}


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας