23
Πεμ, Μαρ
23 Νέα Άρθρα

Εργαλεια
Τυπογραφια

Καλησπέρα,

Επισυνάπτεται αρχείο με επικαιροποίηση των συχνών ερωτήσεων-απαντήσεων, με τις απαραίτητες προσαρμογές σύμφωνα με τους όρους της νέας ΚΥΑ του Προγράμματος.  

Περαιτέρω και σε συνέχεια της προχθεσινής ενημέρωσης αναφορικά με την πρόσβαση στα στατιστικά στοιχεία του προγράμματος, είναι πλέον διαθέσιμη η δυνατότητα παροχής στοιχείων σε επίπεδο επικράτειας. Εάν επιλέγετε στατιστικά «Σε Επίπεδο Επικράτειας», τα αποτελέσματα που επιστρέφονται αφορούν το σύνολο της επικράτειας.

Παρακαλούμε θερμά, για την ενημέρωση όλων των υπαλλήλων που υποδέχονται και καταχωρούν αιτήσεις και που ενδεχομένως δεν περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη λίστα παραληπτών ή δεν λαμβάνουν τα μηνύματα.

Με εκτίμηση,

Για το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την ΗΔΙΚΑ Α.Ε.

 

Γιώργος Πλανήτερος

Διεύθυνση Καταπολέμησης της Φτώχειας

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

 


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης