Κέντρο Κοινότητας Βόλου & Παραρτήματα Ρομά


Αρ. ΟΠΣ ΠΡΑΞΗΣ: 5002811

image.png                    CommunityCentresLogo CMYK  TABELA KENTRO ROMA   TABELA KENTRO ROMA
Περιφέρεια Θεσσαλίας -ΕΥΔΕΠ    Κέντρο Κοινότητας  Αλιβέρι Αγ. Παρασκευή

Από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ του Υπουργείου Εργασίας ανακοινώθηκε παράταση για ένα μήνα για τους δικαιούχους των Επιδομάτων ΕΕΕ (πρ. ΚΕΑ) και Στέγασης.

Περισσότερα: Παράταση για ένα (1) μήνα για ΕΕΕ και Στέγαση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Δήμος Βόλου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 11/01/2021 έως και την Παρασκευή 22/01/2021 θα πραγματοποιήσει  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Περισσότερα: Ανακοίνωση διανομής ΤΕΒΑ (Ιανουαρίου 2021)

Διεύθυνση Καταπολέμησης της Φτώχειας

Ακολουθεί ενημέρωση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην KEA) και το Επίδομα Στέγασης όπως μας ανακοινωθηκε από τη Διεύθυνση Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείο Εργασίας. 

Περισσότερα: Πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις για το ΚΕΑ και το Επίδομα Στέγασης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Ο Δήμος Βόλου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 18/10/2021 έως και την Παρασκευή 29/10/2021 θα πραγματοποιήσει  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Περισσότερα: Ανακοίνωση διανομής ΤΕΒΑ (Οκτωβρίου 2021)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Δήμος Βόλου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 05/10/2020 έως και την Παρασκευή 16/10/2020 θα πραγματοποιήσει  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Περισσότερα: Ανακοίνωση διανομής ΤΕΒΑ (Οκτωβρίου 2020)

Από την Υφυπουργό Εργασίας κα Δόμνα Μιχαηλίδου λάβαμε το εξής έγγραφο και σας το γνωστοποιούμε μέσω της ιστοσελίδας μας:

ΘΕΜΑ: «Μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού και την υποστήριξη των ωφελουμένων»

1, Αιτήσεις για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και το Επίδομα Στέγασης

Περισσότερα: Ανακοίνωση της υφυπουργού εργασίας για τα μέτρα περιορισμού διάδοσης του κορονοϊου

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας