Κέντρο Κοινότητας Βόλου & Παραρτήματα Ρομά


Αρ. ΟΠΣ ΠΡΑΞΗΣ: 5008211

image.png                    CommunityCentresLogo CMYK  TABELA KENTRO ROMA   TABELA KENTRO ROMA
Περιφέρεια Θεσσαλίας -ΕΥΔΕΠ    Κέντρο Κοινότητας  Αλιβέρι Αγ. Παρασκευή

Η Ειδική Γραμματεία Ρομά του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έχει δώσει στη δημοσιότητα το εθνικό επιχειρησιακό σχέδιο δράσης για τους Ρομά για την περίοδο 2017-2021.

Περισσότερα...

Τα Κέντρα Κοινότητας της χώρας ξεκίνησαν το 2017 στη λογική του σημείου υποδοχής (front desk) των προνοιακών υπηρεσιών του ΟΤΑ, κυρίως για να πληροφορούν και να παραπέμπουν του πολίτες σε προνοιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες υγείας αλλά και να υποδέχονται και να εξυπηρετούν του πολίτες που επιθυμούν να υποβάλλουν αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Περισσότερα...

ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου

Εγκαινιάσθηκε και επίσημα την Παρασκευή 13 Απρίλη 2018, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βόλου που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020. Το Κεντρο Κοινότητας διασφαλίζει για 3 χρόνια 11 θέσεις απασχόλησης και φιλοδοξεί να εξυπηρετήσει -μαζί με τα 2 παραρτήματά τους

Περισσότερα...

ΒΟΛΟΣ 6/6/2019   Ο Δήμος Βόλου ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Μαγνησίας/ Σποράδων ενημερώνει τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, ότι στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής  για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), θα πραγματοποιήσει αναδιανομή  προϊόντων σε οικογένειες  με 4 μέλη και άνω, δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Περισσότερα...

Στο Εργατικό Κέντρο Βόλου την Παρασκευη 1/3/19 , ώρα 10:30 - 12:30 θα πραγματοποιηθει ομαδικό εργαστήριο στη Θεματική Ενότητα "Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας". Εισηγητής θα είναι ο σύμβουλος απασχόλησης του Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. Βασίλης Ρίζος.

Το εργαστήριο πραγματοποιείται κατόπιν συνέργειας μεταξύ του Ινστιτούτου και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βόλου.

Περισσότερα...

Εκδόθηκε το βασικό ενημερωτικό μας υλικό για το Κέντρο Κοινότητας και τα Παραρτήματα Ρομά. Μπορείτε να τα δείτε και να τα κατεβάσετε από εδώ.

Περισσότερα...

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας