09
Παρ, Ιουν

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου με την ψυχολόγο κ. Γκάνια Παρασκευή, σε συνεργασία με το “Προγράμμα ένταξης και εκπαίδευσης των παιδιών Ρομά” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον κ. Δημοσθένη Τριανταφύλλου, Διευθυντή του 6ου Γυμνασίου Βόλου

διοργάνωσαν συνάντηση,στο χώρο του Παραρτήματος Ρομά Αγ. Παρασκευής, για την γνωριμία των γονέων Ρομά με τα στελέχη και την ενημέρωσή τους για θέματα που αφορούν στη φοίτηση των παιδιών και τις δυνατότητες που παρέχονται στο πλαίσιο της υποστήριξης τόσο των παιδιών, όσο και των ίδιων τον γονέων από τους φορείς που προαναφέρθηκαν.

Ο διάλογος αποδείχτηκε γόνιμος και τονίστηκε η ανάγκη συντονισμού και συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών καθώς και η συνεργασία σχολείου- οικογένειας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. Τριανταφύλλου, αλλά και τους γονείς που παρευρέθησαν και ευελπιστούμε σε αγαστή συνεργασία.

ag par3ag par 2

pep logo 2017 web

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας