09
Παρ, Ιουν

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου, κατόπιν αιτήματός του, πραγματοποίησε συνάντηση στο χώρο της λέσχης του Σωματείου «ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ», η οποία έγινε στο πλαίσιο της δικτύωσης με άλλους φορείς.

Ο στόχος της συνάντησης ήταν η παροχή πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία των δύο δομών με σκοπό να διερευνηθεί η δυνατότητα εξυπηρέτησης των ωφελούμενων του οικισμού της Αγίας Παρασκευής από το Σωματείο τους. Από την πλευρά των Μάγνητων τυφλών ενημερωθήκαμε για το πως λειτουργεί η λέσχη τους και συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο ωφελούμενοι της δομής μας μπορούνε να γίνουνε μέλη του Σωματείου τους. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Γκρούγια Μαρία, Κοινωνική Λειτουργός, η Δημοπούλου Μαρία, Διαμεσολαβήτρια και η Χαρβάτη Σταυρούλα, Νοσηλεύτρια και το Δ.Σ. του Σωματείου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας «ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ» που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Παραρτήματος Ρομά.

 2023 03 15 KK AG PARASK Magn Tyfloi 2 


Το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής, υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης ΕΣΠΑ «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου». Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας