09
Παρ, Ιουν

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αλιβεριου
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΑΛΙΒΕΡΙ, 30.1.2015. Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη δόση εμβολιασμού από στελέχη της Διεύθυνσης Υγείας Βόλου για την ηπατίτιδα Α στα παιδιά του οικισμού. Συνολικά εμβολιάστηκαν 78 παιδιά. Η δεύτερη δόση θα γίνει στα ίδια παιδιά σε εξι μήνες.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16.02.2015.  Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ υπηρεσιών με σκοπό την προαγωγή υγείας και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού στόχου, το Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων Αγίας Παρασκευής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ.)

πρόκειται να πραγματοποιήσει προληπτικό ιατρικό έλεγχο αναπνευστικής λειτουργίας (σπιρομετρήσεις) σε ενήλικες και παιδιά άνω των επτά ετών σε συνεργασία με Ομάδα Ιατρών της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (Π.Γ.Ν.Λ.) και με την Κινητή Μονάδα Σπιρομετρήσεων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.


Τα Κέντρα Στήριξης ΡΟΜΑ και Ευπαθών Ομάδων συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013. Ο Τελικός Δικαιούχος της δράσης είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Ανάδοχος του έργου είναι η Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ..


 

100 9296

100 9297

100 9302

{jathumbnail off}

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας