09
Παρ, Ιουν

ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

22-23/11/2018:  Διήμερη ενημέρωση με θέμα τη «Διαφορετικότητα» έλαβε χώρα στο 17οΔημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής σε μαθητές Ε’ και ΣΤ’ τάξης .
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από το φορέα «Πρόταση Ζωής» του ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με τη νοσηλεύτρια του Παραρτήματος Ρομά Αγ. Παρασκευής κα Χαρίκλεια Βασιλειά, ύστερα από αίτημα της διεύθυνσης του σχολείου.


Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις σκέψεις του σχετικά με το τι είναι διαφορετικότητα, ποια χαρακτηριστικά μας κάνουν διαφορετικούς και ποια όχι, καθώς και ποια συναισθήματα νιώθουμε όταν οι άλλοι μας αποδέχονται και ποια όταν μας απορρίπτουν, λόγω της διαφορετικότητάς μας. Όλα αυτά έγιναν σε διάστημα 1.5 ώρας και μέσα από το βιωματικό παιχνίδι.
Ευχαριστούμε πολύ, την ψυχολόγο κα Ζωή Γώγου και την κοινωνικό λειτουργό κα Δήμητρα Σωτηροπούλου από το φορέα «Πρόταση Ζωής, τον  Διευθυντή του 17ου Σχολείου Αγ. Παρασκευής κος Ιωάννης Χατζηγιάννης και της δασκάλες που συμμετείχαν την κα Αλεξάνδρα Τσαμπούρη της Ε’ τάξης και την κα Θεοδώρα Καραγιάννη της ΣΤ’ τάξης.

 

 

 

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας