09
Παρ, Ιουν


Notice: Undefined property: stdClass::$fload_fulltext in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/image/intro.php on line 23
ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙΙ: Παραρτημα Ρομα Αγ. Παρασκευης
Εργαλεια
Τυπογραφια

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019  το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου πραγματοποίησε  ομιλία στο 16ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής Βόλου με θέμα: «Διευκολύνοντας τη Μετάβαση των Παιδιών στο Νηπιαγωγείο».

 Στο πλαίσιο της ομιλίας τονίστηκε η σημασία της φοίτησης των παιδιών στο νηπιαγωγείο, ο χειρισμός από πλευράς των γονέων της συμπεριφοράς των παιδιών σε περιπτώσεις άρνησης και η σημασία της επικοινωνίας μεταξύ σχολείου-οικογένειας. Οι γονείς που συμμετείχαν εξέφρασαν φόβους, ανησυχίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο χειρισμό της συμπεριφοράς των παιδιών. Η ψυχολόγος του κέντρου, κ. Παρασκευή Γκάνια έδωσε σε απαντήσεις σε προβληματισμούς των γονέων και πρότεινε τη συνέχεια των συναντήσεων σε τακτικότερη βάση, με θέματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των γονέων από την άσκηση του γονεϊκού τους ρόλου. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη αγαστή συνεργασία την Διευθύντρια του 16ου Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής Βόλου κα Σωτηρία Ξηρού.

Αρθρα Πραξης Κεντρου Κοινοτητας